✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Algemene voorwaarden

       Definities

       1.1 Klout: De besloten vennootschap Klout B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 87452782 en gevestigd te Park Veldzigt 2, 4336DX Middelburg, handelend onder de naam Klout.

       1.2 Klant: De natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkomst aangaat met Klout.

       1.3 Overeenkomst: De overeenkomst tussen Klout en de klant.

       1.4 Dienst: Alle diensten die door Klout worden aangeboden, inclusief maar niet beperkt tot cloudoplossingen en integratiekoppelingen.

       1.5 Incident: Een storing of onderbreking in de dienstverlening.

       1.6 Kritieke storing: Een ernstige storing die de beschikbaarheid van de diensten aanzienlijk beïnvloedt.

       Toepasselijkheid

       2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten van Klout.

       2.2 Eventuele afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

       2.3 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

       Aanbiedingen en offertes

       3.1 Alle aanbiedingen en offertes van Klout zijn vrijblijvend, tenzij anders aangegeven.

       3.2 De in een aanbieding of offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

       3.3 Een aanbieding of offerte is slechts geldig gedurende de daarin genoemde termijn of, bij gebreke daarvan, gedurende veertien dagen na de datum van de aanbieding of offerte.

       Uitvoering van de overeenkomst

       4.1 Klout zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uitvoeren.

       4.2 Klout heeft het recht om voor de uitvoering van de overeenkomst derden in te schakelen.

       4.3 De klant draagt er zorg voor dat alle gegevens waarvan Klout aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de klant redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan Klout worden verstrekt.

       4.4 Klout is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, doordat Klout is uitgegaan van door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens.

       4.5 Gebruik en verantwoordelijkheid API-koppelingen:

       1. Klout biedt diverse koppelingen aan voor integratie met externe systemen. De klant is verantwoordelijk voor het beheer en de veiligheid van hun API-sleutels.
       2. De klant is verantwoordelijk voor het correcte gebruik en beheer van deze koppelingen.
       3. Klout is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van misbruik van koppelingen door de klant of derden.

       4.6 Verantwoordelijkheden van de Klant:

       1. De klant is verplicht om tijdig alle benodigde informatie en medewerking te verstrekken die nodig zijn voor de uitvoering van de diensten door Klout.
       2. De klant dient alle redelijke veiligheidsvoorschriften en instructies van Klout op te volgen om de integriteit van de diensten te waarborgen.

       Intellectueel eigendom

       5.1 Alle rechten van intellectuele eigendom op de resultaten van de werkzaamheden van Klout, waaronder begrepen adviezen, rapporten, ontwerpen, documentatie, en andere materialen, berusten uitsluitend bij Klout of haar licentiegevers.

       5.2 De klant verkrijgt uitsluitend de gebruiksrechten en bevoegdheden die bij deze voorwaarden of anderszins uitdrukkelijk schriftelijk zijn toegekend en voor het overige zal hij de resultaten van de werkzaamheden van Klout niet verveelvoudigen of openbaar maken.

       5.3 De licentie die door Klout aan de klant wordt geleverd om de door Klout geleverde software en diensten te gebruiken is niet overdraagbaar naar een andere entiteit en geldt voor de duur van de overeenkomst.

       5.4 Het is de klant niet toegestaan de software of andere intellectuele eigendommen te kopiëren, wijzigen, verspreiden, of reverse-engineeren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Klout.

       5.5 Bij beëindiging van de overeenkomst vervallen alle gebruiksrechten van de klant met betrekking tot de intellectuele eigendommen van Klout, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

       Garanties en aansprakelijkheid

       6.1 Klout staat er voor in dat de door haar geleverde diensten en producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden.

       6.2 Klout is niet aansprakelijk voor enige indirecte schade van de klant of derden, waaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst en schade door bedrijfsstagnatie.

       6.3 De aansprakelijkheid van Klout voor directe schade is beperkt tot het bedrag dat door de verzekeraar van Klout wordt uitgekeerd, dan wel, indien geen uitkering plaatsvindt, tot het bedrag dat de klant heeft betaald voor de betreffende dienst of product.

       6.4 Klout is niet aansprakelijk voor vertragingen of tekortkomingen in de nakoming van de overeenkomst indien deze het gevolg zijn van omstandigheden buiten haar redelijke invloedssfeer, zoals natuurrampen, oorlog, terrorisme, arbeidsconflicten of andere onvoorziene gebeurtenissen.

       6.5 In geval van overmacht zal Klout de klant zo snel mogelijk informeren en zullen partijen overleggen over een passende oplossing.

       Betaling

       7.1 Betaling dient te geschieden binnen veertien dagen na factuurdatum, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

       7.2 Bij niet tijdige betaling is de klant van rechtswege in verzuim en is Klout gerechtigd om wettelijke rente en incassokosten in rekening te brengen.

       7.3 In geval van liquidatie, faillissement, beslag of surseance van betaling van de klant zijn de vorderingen van Klout op de klant onmiddellijk opeisbaar.

       Toepasselijk recht en geschillen

       8.1 Op alle overeenkomsten tussen Klout en de klant is Nederlands recht van toepassing.

       8.2 Geschillen tussen Klout en de klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam, tenzij Klout er de voorkeur aan geeft het geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter van de woonplaats van de klant.

       Gegevensverwerking

       9.1 Klout verwerkt persoonsgegevens van de klant conform de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

       9.2 Klout verwerkt persoonsgegevens enkel en alleen voor zover noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst.

       9.3 Klout zal de persoonsgegevens van de klant niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld of worden verwerkt, tenzij er een wettelijke verplichting is om de persoonsgegevens langer te bewaren.

       9.4 De klant heeft het recht om zijn persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. De klant kan hiervoor contact opnemen met Klout.

       9.5 Klout treft passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens van de klant te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Dit betreffen maatregelen om de veiligheid en integriteit van klantdata te waarborgen. Deze maatregelen zijn conform de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

       9.6 Klout zal de persoonsgegevens van de klant niet verstrekken aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de klant, tenzij Klout hiertoe wettelijk verplicht is.

       9.7 In geval van een datalek zal Klout de klant binnen 24 uur na ontdekking informeren en maatregelen treffen om de impact te minimaliseren.

       9.8 Klout voert regelmatig beveiligingsaudits uit om de veiligheid van haar systemen te garanderen.

       9.9 Klout verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacybeleid. Klout zal passende maatregelen nemen om de privacy van betrokkenen te waarborgen en voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

       Service Level Agreement (SLA):

       10. 1 Klout biedt ondersteuning tijdens kantooruren (9:00 – 17:00, maandag tot vrijdag). Buiten deze uren is er een noodnummer beschikbaar voor kritieke storingen.

       10.2 Klout garandeert een uptime van 99,9% voor haar diensten, behalve tijdens aangekondigd onderhoud. Onderhoud zal zoveel mogelijk buiten kantooruren plaatsvinden.

       10.3 Reactietijd op incidenten: Klout zal binnen 24 uur een oplossing bieden. Ons doel is in alle gevallen om snel een werkbare oplossing te bieden, zodat klanten minimale hinder ondervinden en snel verder kunnen.

       10.4 Hersteltijd bij kritieke storingen: Klout streeft ernaar om kritieke storingen binnen 4 uur te verhelpen.

       10.5 Klout zal regelmatig onderhoud en updates uitvoeren om de dienstverlening te optimaliseren. Klanten worden minimaal 48 uur van tevoren geïnformeerd over gepland onderhoud.