✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.
Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist.
Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.
Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting.
Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar.
Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen.
Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc.
Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.
Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen.
Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling.
Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden.
Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.
Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.
Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.
Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.
Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Welkom in de derde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende komende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.
In onze vorige blog hebben we toegelicht hoe je phishing kunt herkennen en voorkomen. Deze week leggen we de focus op het belang van informatieclassificatie. In deze blog helpen we je bewust te worden van onbeschermde gevoelige informatie, en leggen we uit wat informatieclassificatie inhoudt, inclusief praktische tips over hoe je dit kunt toepassen.
Gevoelige informatie zoals bijvoorbeeld persoonlijke gegevens, bedrijfsgeheimen maar ook overige vertrouwelijke documenten zijn binnen ieder bedrijf aanwezig, het gevaar dat deze in de verkeerde handen vallen is groter dan je denkt. Zonder de juiste bescherming, zoals classificering, kunnen deze gegevens ingezien worden door personen waarvan dit mogelijk niet de bedoeling is. Maar hoe bescherm je deze gegevens op een goede manier? Het antwoord is simpel: informatieclassificatie.
“Informatie is macht, maar alleen als het in veilige handen is”
Informatieclassificatie is de interne muur van jouw organisatie. Het is een proces dat binnen een organisatie wordt gebruikt om gegevens te categoriseren op basis van hun gevoeligheid. Zo wordt bepaald wie toegang heeft tot welke informatie. Op deze manier kan een financieel medewerker bijvoorbeeld niet zomaar de personeelsdossiers van HR bekijken. En als bonus, als een hacker onverhoopt de inloggegevens van een medewerker bemachtigt, dan kan hij of zij slechts bij een beperkte set gegevens. Kortom, informatieclassificatie beschermt je gevoelige gegevens zowel intern als extern. Door informatieclassificatie kun je gerichte beveiligingsmaatregelen nemen om de vertrouwelijkheid en integriteit van je informatie te waarborgen. We bespreken hieronder verschillende aspecten waarom het belangrijk is dat jij jouw informatie classificeert.
Vertrouwelijkheid is een belangrijk aspect van informatieclassificatie. Hierbij classificeer je informatie op basis van wie er toegang toe mag hebben. Bijvoorbeeld, persoonlijke klantgegevens moeten alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerd personeel. Dit helpt om de privacy van individuen te beschermen en het risico van ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie te verminderen. Denk aan een medisch centrum waar medische dossiers geclassificeerd zijn als vertrouwelijk. Alleen medisch personeel met de juiste autorisatie heeft toegang tot deze gegevens. Hierdoor wordt de privacy van de patiënten beschermd en wordt het risico op ongeoorloofde openbaarmaking van medische informatie verminderd.
Integriteit is een ander belangrijk aspect van informatieclassificatie. Het gaat erom informatie te classificeren op basis van de juistheid en betrouwbaarheid ervan. Door gegevens te classificeren op integriteit kun je ervoor zorgen dat ze niet onbedoeld worden gewijzigd, gemanipuleerd of aangetast. Financiële instellingen classificeren financiële transactiegegevens bijvoorbeeld als informatie met een hoge integriteit. Dit betekent dat er strikte controles zijn om ervoor te zorgen dat de gegevens niet worden gewijzigd of gemanipuleerd. Hierdoor wordt het vertrouwen van correctheid en betrouwbaarheid van de financiële informatie vergroot.
Beschikbaarheid is belangrijk bij het indelen van informatie. Dit betekent dat informatie altijd toegankelijk moet zijn wanneer nodig. Denk aan een online bank. Hier moet het rekeningsaldo en transactieoverzichten altijd voor klanten toegankelijk zijn. Door deze informatie te markeren als ‘altijd beschikbaar’, kan de bank ervoor zorgen dat klanten hun bankzaken altijd kunnen inzien. Zo is belangrijke informatie er precies wanneer je het nodig hebt.
Nu je begrijpt waarom informatieclassificatie zo belangrijk is zijn hier enkele tips om het toe te passen:
Bescherm je gevoelige informatie en verminder risico’s
Gevoelige informatie verdient bescherming. Informatieclassificatie is de sleutel tot het veiligstellen van gevoelige gegevens en het verminderen van risico’s. Door informatie in categorieën in te delen en de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen, kunnen we de vertrouwelijkheid, integriteit en toegankelijkheid van onze gegevens waarborgen. Klout werkt graag met je samen om je te begeleiden in het traject van het beveiligen van gevoelige informatie. Bescherm je gegevens en je bedrijfsvoering.
Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.
Vraag direct gratis toegang aan!