✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      Belplannen

      1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
      2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
      3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
      4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

      Naamherkenning

      1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
      2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
      3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
      4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

      Wachtrij

      1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
      2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
      3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
      4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

      Filters

      Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

      1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
      2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
      3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
      4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

      Voicemail naar e-mail

      Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

      1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
      2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
      3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
      4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

      Koppeling met Microsoft Exchange

      Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

      1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
      2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
      3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
      4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

      Telefonisch vergaderen

      Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

      1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
      2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
      3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

      Online beheeromgeving

      Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

      Wachtmuziek

      Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

      Statistieken

      Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

      Systeemkoppelingen en integraties

      Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

      Openingstijden

      Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

      Belgroepen

      Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

      Gespreksopname

      Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

      1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
      2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
      3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
      4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

      Keuzemenu’s

      Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

      1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
      2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
      3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
      4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

      Bel vast en mobiel

      Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

      Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

      Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

      Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

      Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

      ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

      Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

        🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

        Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

          ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

          Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

            🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

            Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

              Pas op! Hoe slimme hackers je bedriegen en hoe jezelf te beschermen 

              Welkom in de vierde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende komende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.

              In onze vorige blog hebben we het belang van informatieclassificatie toegelicht. Deze week ligt de focus op het begrijpen van social engineering en hoe je jezelf kunt beschermen tegen deze aanvallen.

              Cybercriminelen zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om toegang te krijgen tot onze persoonlijke gegevens en systemen. Je denkt snel aan virussen, malware en andere geavanceerde technieken, maar er is een andere verraderlijke tactiek die hackers gebruiken om ons te bedriegen: Social Engineering. 

              Maar wees gerust, in deze blog geven we je tips om jezelf te beschermen! 

              Wat is Social Engineering? 

              Social Engineering is een manier van hacking waarbij misbruik gemaakt wordt van onze menselijke zwakheden, vaak op psychologisch gebied. Via diverse manieren proberen cybercriminelen toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Ze misbruiken vertrouwen, nieuwsgierigheid en emoties om mensen te verleiden. Het doel is om ons persoonlijke gegevens te laten delen, schadelijke bijlagen te openen en zelfs acties uit te voeren die onze veiligheid in gevaar kunnen brengen. Maar hoe werkt dit dan? We benoemen een aantal kenmerken van Social Engineering. 

              Oneigenlijk gebruik van titels 

              Cybercriminelen doen zich vaak voor als bedrijfseigenaar, leidinggevende of bijvoorbeeld als iemand van een bank of de overheid. Ze sturen een oneigenlijke mail waarin ze aangeven dat er een groot probleem is dat je snel moet oplossen. Door dit te doen, hopen ze dat mensen zonder na te denken informatie delen.

              Angst creëren

              Cybercriminelen proberen mensen bezorgd te maken. Dit doen ze bijvoorbeeld door te zeggen dat er iets ergs gebeurt als je niet snel iets doet. Zo hopen ze dat mensen in paniek raken en informatie delen. 

              Sympathie opwekken

              Kwaadwillende kunnen ook proberen om sympathie op te wekken bij slachtoffers. Ze doen dan bijvoorbeeld alsof ze je willen helpen of vertellen een niet op waarheid gebaseerd verhaal. Door dit te doen, hopen ze dat mensen medelijden krijgen en zonder na te denken gevoelige informatie verstrekken. 

              Valse nieuwsgierigheid

              Ook proberen cybercriminelen mensen nieuwsgierig te maken. Ze sturen dan bijvoorbeeld een oneigenlijke mail waarin staat dat je iets hebt gewonnen, of ze vertellen een spannend verhaal. Door dit te doen, hopen ze dat mensen zonder na te denken op een link klikken of een bestand openen. 

              Dit gebeurt niet alleen op het internet, maar ook in het echte leven. Hier zijn een paar voorbeelden: 

              Technieken in het echte leven  

              • Prullenbak-spionnen
                Criminelen zoeken soms in je prullenbak naar brieven of papieren die je hebt weggegooid. Om dit te voorkomen, kun je belangrijke papieren versnipperen of speciaal hiervoor bestemde papierbakken gebruiken.
              • Valse USB-sticks
                Kwaadwillende laten soms een USB-stick slingeren, hopend d; geefat je die in je computer steekt. Op deze stick staat dan bijvoorbeeld een virus. Gebruik geen verdachte USB-sticks, mocht je er één vinden geef deze af of vernietig hem.
              • Voordoen als
                Criminelen kunnen doen alsof ze iemand anders zijn, zoals een klusjesman, om zo bij jou binnen te komen. Controleer altijd wie er bij je binnenkomt, twijfel je? Vraag goed door en vraag of deze persoon zich kan legitimeren. Twijfel je nog altijd? Neem dan contact op met het bedrijf waarvoor hij claimt te werken.
              • Meekijken
                Als je op een openbare voorziening zoals bijvoorbeeld de trein op je laptop werkt, kan iemand proberen mee te kijken om gevoelige data tot zich te nemen. Gebruik een privacy filter op je scherm zodat anderen niet mee kunnen kijken.

              Technieken digitaal 

              • Social media
                Het delen van persoonlijke informatie op social media kan gevaarlijk zijn omdat cybercriminelen deze informatie kunnen gebruiken om gerichte aanvallen uit te voeren, zoals identiteitsdiefstal en oplichting. Ze kunnen zich voordoen als iemand anders om vertrouwen te winnen en gevoelige informatie te verkrijgen. Wees voorzichtig met wat je deelt en controleer altijd de identiteit van mensen voordat je gevoelige informatie deelt of acties onderneemt op basis van hun verzoeken. 
              • Misleidende e-mails
                Dit noemen we ook wel ‘phishing’. Kwaadwillende sturen mails die lijken op mails van je bank of de overheid om je inloggegevens te stelen. We hebben hierover gesproken in onze vorige blog. Bescherm jezelf tegen phishing door niet zomaar op links in e-mails te klikken en altijd goed te controleren of iemand wel is wie hij zegt dat hij is. 
              • Valse identiteit aannemen
                Criminelen kunnen zich voordoen alsof ze van je bank zijn en vragen ze je om geld over te maken. Of ze doen alsof ze je leidinggevende zijn en vragen je om bijvoorbeeld een bepaalde mail door te sturen of een andere handeling uit te voeren. Controleer altijd goed of iemand is wie hij zegt dat hij is. 

              Door je bewust te zijn van de manieren en technieken die kwaadwillende inzetten en je kennis regelmatig op te frissen met trainingen, kun je jezelf beter beschermen tegen misbruik door middel van Social Engineering. 

              Wees kritisch voordat je gevoelige informatie deelt. Klik niet zomaar op links in mails als je twijfels hebt over de integriteit van de mail. Vertrouw niet iedereen die je spreekt, ook al doen ze heel aardig tegen je en schakel hulp in wanneer je jezelf bedreigd voelt. Door voorzichtig en alert te zijn, kun je al veel problemen voorkomen. 

              Laten je niet misleiden door criminelen en hun technieken. Bescherm jezelf en houd je gegevens veilig. Wees alert, blijf leren en vergeet niet: kennis is macht! 

              🎓 Gratis leeromgeving!

              Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

              Vraag direct gratis toegang aan! 

                Vond je dit interessant? Deel dit artikel:
                Reinier van den Bosse
                Reinier van den Bosse
                Hey! 👋 Zullen we in gesprek gaan?