✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.
Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist.
Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.
Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting.
Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar.
Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen.
Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc.
Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.
Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen.
Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling.
Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden.
Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.
Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.
Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.
Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.
Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Welkom in de vierde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende komende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.
In onze vorige blog hebben we het belang van informatieclassificatie toegelicht. Deze week ligt de focus op het begrijpen van social engineering en hoe je jezelf kunt beschermen tegen deze aanvallen.
Cybercriminelen zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om toegang te krijgen tot onze persoonlijke gegevens en systemen. Je denkt snel aan virussen, malware en andere geavanceerde technieken, maar er is een andere verraderlijke tactiek die hackers gebruiken om ons te bedriegen: Social Engineering.
Maar wees gerust, in deze blog geven we je tips om jezelf te beschermen!
Social Engineering is een manier van hacking waarbij misbruik gemaakt wordt van onze menselijke zwakheden, vaak op psychologisch gebied. Via diverse manieren proberen cybercriminelen toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Ze misbruiken vertrouwen, nieuwsgierigheid en emoties om mensen te verleiden. Het doel is om ons persoonlijke gegevens te laten delen, schadelijke bijlagen te openen en zelfs acties uit te voeren die onze veiligheid in gevaar kunnen brengen. Maar hoe werkt dit dan? We benoemen een aantal kenmerken van Social Engineering.
Cybercriminelen doen zich vaak voor als bedrijfseigenaar, leidinggevende of bijvoorbeeld als iemand van een bank of de overheid. Ze sturen een oneigenlijke mail waarin ze aangeven dat er een groot probleem is dat je snel moet oplossen. Door dit te doen, hopen ze dat mensen zonder na te denken informatie delen.
Cybercriminelen proberen mensen bezorgd te maken. Dit doen ze bijvoorbeeld door te zeggen dat er iets ergs gebeurt als je niet snel iets doet. Zo hopen ze dat mensen in paniek raken en informatie delen.
Kwaadwillende kunnen ook proberen om sympathie op te wekken bij slachtoffers. Ze doen dan bijvoorbeeld alsof ze je willen helpen of vertellen een niet op waarheid gebaseerd verhaal. Door dit te doen, hopen ze dat mensen medelijden krijgen en zonder na te denken gevoelige informatie verstrekken.
Ook proberen cybercriminelen mensen nieuwsgierig te maken. Ze sturen dan bijvoorbeeld een oneigenlijke mail waarin staat dat je iets hebt gewonnen, of ze vertellen een spannend verhaal. Door dit te doen, hopen ze dat mensen zonder na te denken op een link klikken of een bestand openen.
Dit gebeurt niet alleen op het internet, maar ook in het echte leven. Hier zijn een paar voorbeelden:
Door je bewust te zijn van de manieren en technieken die kwaadwillende inzetten en je kennis regelmatig op te frissen met trainingen, kun je jezelf beter beschermen tegen misbruik door middel van Social Engineering.
Wees kritisch voordat je gevoelige informatie deelt. Klik niet zomaar op links in mails als je twijfels hebt over de integriteit van de mail. Vertrouw niet iedereen die je spreekt, ook al doen ze heel aardig tegen je en schakel hulp in wanneer je jezelf bedreigd voelt. Door voorzichtig en alert te zijn, kun je al veel problemen voorkomen.
Laten je niet misleiden door criminelen en hun technieken. Bescherm jezelf en houd je gegevens veilig. Wees alert, blijf leren en vergeet niet: kennis is macht!
Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.
Vraag direct gratis toegang aan!