✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Laat je niet vangen, beveilig je tegen phishing

       Welkom in de tweede week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende komende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.

       In onze vorige blog hebben de bewustwording en het herkennen van cyberdreigingen uitgelicht. Deze week richten we ons op phishing, een veelvoorkomende vorm van cybercriminaliteit die ernstige schade kan aanrichten en je gevoelige informatie in gevaar kan brengen. In deze blog leer je bewust te worden van phishing en krijg je inzichten in hoe jij jezelf of je bedrijf kunt beschermen.

       Wat is phishing?

       Phishing is een slimme truc die internetcriminelen gebruiken om je gegevens te achterhalen of je over te halen om geld over te maken. Ze sturen e-mails, tekstberichten of betaalverzoeken met foutieve links. Wanneer je op die links klikt, kunnen ze je wachtwoorden, toegangscodes en persoonlijke gegevens bemachtigen.

       Voorkom dat je virtueel aas wordt

       Hier zijn enkele situaties waarin je extra alert moet zijn op phising:

       • Er wordt je gevraagd om geld over te maken zonder dat dit via een veilig betaalplatform verloopt.
       • Er wordt je gevraagd om in te loggen of om gegevens zoals je gebruikersnaam of wachtwoord te mailen.
       • Er is een dringende toon, vaak gepaard met zogenaamde haast.

       Als je in deze situaties belandt, onthoud dan: Check voor je klikt! Voorkom dat internetcriminelen een kans krijgen om je op te lichten. Neem bij twijfel altijd direct contact op met de officiële instantie, niet via een telefoonnummer in dezelfde mail.

       Maar wat moet je eigenlijk doen?

       • Wees alert op verdachte e-mails, WhatsApp- en SMS-berichten
        Kijk naar de aanhef, afzender en bijlagen. Onbekende afzenders, vaag taalgebruik, vreemde URL’s of emailadressen en haastige verzoeken om betalingen zijn red flags. Je bank, creditcardmaatschappij, verzekering, telefoonmaatschappij en internetprovider vragen via deze kanalen NOOIT om persoonlijke gegevens.
       • Controleer de afzender
        Kijk altijd zorgvuldig naar de afzender van een e-mail. Criminelen proberen zich vaak voor te doen als bekende organisaties, zoals banken of overheidsinstanties. Let op spelfouten in het e-mailadres of andere verdachte details. Een betrouwbare instantie zal nooit via e-mail om jouw persoonlijke gegevens vragen.

       • Denk twee keer na voordat je klikt
        Klik niet op links in e-mails als je twijfelt over de authenticiteit. Phishing-aanvallen kunnen zorgen voor het onbewust downloaden van schadelijke software op je computer. Controleer altijd de URL voordat je ergens op klikt en zorg ervoor dat deze overeenkomt met de website die je verwacht te bezoeken.

       • Geef nooit persoonlijke informatie via e-mail
        Betrouwbare organisaties zullen via e-mail nooit om persoonlijke gegevens vragen. Wees dus voorzichtig en deel nooit je inloggegevens, wachtwoorden, creditcardinformatie of andere vertrouwelijke gegevens in een e-mail. Als je twijfelt, neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie via een vertrouwde manier, zoals een telefoonnummer van de klantenservice. Let hierbij op dat je niet belt naar een telefoonnummer dat wordt genoemd in een Phising mail.
       • Meld verdachte phishing activiteiten
        Als je een phishing e-mail ontvangt, meld deze dan bij de betreffende organisatie. Ze kunnen stappen ondernemen om anderen te waarschuwen en verdere schade te voorkomen. Bij instanties zoals de Fraudehelpdesk kun je een melding doen, zo help je anderen te beschermen.

       Hoe kun je jezelf er nog meer tegen beveiligen?

       Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten

       • Gebruik altijd een virusscanner
        Zorg ervoor dat je een up-to-date virusscanner hebt geïnstalleerd op al je apparaten. Een goede virusscanner kan helpen bij het detecteren van phishing-pogingen en schadelijke software.
       • Gebruik verschillende sterke wachtwoorden
        Gebruik unieke en complexe wachtwoorden voor al je (online) accounts. Vermijd eenvoudige combinaties en gebruik liever een mix van letters, cijfers en symbolen, dit helpt bij het beschermen van je gegevens. Nog beter is het gebruik van een wachtwoordzin, dit is een zin die jij makkelijk kunt onthouden maar die moeilijk te achterhalen is voor kwaadwillenden.
       • Maak regelmatig een back-up
        Zorg ervoor dat je regelmatig een back-up maakt van belangrijke bestanden. Hierdoor kun je je gegevens herstellen in geval van verlies door bijvoorbeeld kwaadwillige aanvallen.
       • Voer software updates altijd direct uit
        Software-updates bevatten vaak essentiële beveiligingspatches die zwakke plekken in je systeem kunnen dichten. Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste updates installeert voor je besturingssysteem, apps en zorgt dat  beveiligingssoftware bijgewerkt is met de laatste updates en definities.

       Drie populaire manieren van phising herkennen en voorkomen

       E-mail phishing

       • Check de aanhef, de afzender en de bijlagen. Let op vage of onherkenbare informatie, bijlagen met .exe-bestanden en verzoeken om snel geld over te maken.
       • Let op algemene aanhef zoals ‘Beste klant’ of ‘Geachte meneer/mevrouw’. Hoe onpersoonlijker de e-mail, hoe groter de kans dat het niet echt is.
       • Controleer het e-mailadres van de afzender. Let op vage, foutieve of onduidelijke adressen die lijken op bekende organisaties, maar net iets anders zijn.

       WhatsApp/SMS phishing

       • Ken je de persoon of organisatie die het bericht stuurt? Als je twijfelt, neem dan zelf contact op.
       • Controleer of je de afzender kent. Bel diegene op om te verifiëren of het bericht daadwerkelijk van hen afkomstig is.
       • Check ook de organisatie als je een bericht ontvangt van een onbekende afzender. Controleer hun website of er daadwerkelijk actie van jou vereist wordt.

       Betaalverzoek phishing

       • Klik niet op de link en betaal niet als je het bericht niet vertrouwt.
       • Is het een bekende die om betaling vraagt? Bel ze op het mobiele nummer dat je van die persoon hebt om te controleren of zij het betaalverzoek hebben gestuurd.
       • Ontvang je een betaalverzoek van een bedrijf? Zoek zelf de contactgegevens op en bel ze om te verifiëren of het verzoek legitiem is.

       🎓 Gratis leeromgeving!

       Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

       Vraag direct gratis toegang aan! 

        Vond je dit interessant? Deel dit artikel: