✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       7 essentiële Cybersecurity Best Practices voor bedrijven

       In onze steeds meer gedigitaliseerde wereld is cybersecurity van cruciaal belang geworden. Helaas onderschatten veel Midden- en klein bedrijven nog steeds de ernst van cyberbedreigingen. Recent onderzoek van ABN AMRO wijst erop dat cybercriminelen zich steeds meer richten op kleinere bedrijven. Vorige week bespraken we al wat de risico’s zijn van het delen van bestanden via WeTransfer.

       Versterk de cybersecurity van jouw bedrijf met deze 7 onmisbare tips! Lees snel verder en bescherm jouw bedrijf tegen de gevaren van het digitale tijdperk!

       ” 1 op de 3 ondernemers in Nederland wordt slachtoffer van Cybercriminaliteit”

       1. Gebruik sterke wachtwoorden

       Wist je dat “123456” het meest gebruikte wachtwoord ter wereld is? Een zwak wachtwoord kun je zien als een rode loper voor aanvallers. Bescherm je bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang en gegevensdiefstal door sterke wachtwoorden te gebruiken. Kies voor sterke wachtwoorden die niemand kan kraken. Of nog beter, bewaar al je geheimen veilig in een wachtwoordkluis. Geef indringers geen enkele kans en beveilig je bedrijf als nooit tevoren!

       ✔️ De wachtwoordkluis van Klout biedt een veilige en handige manier om wachtwoorden op te slaan en te beheren. Hiermee kun je sterke wachtwoorden genereren, opslaan en automatisch invullen wanneer dat nodig is. Dit helpt bij het vermijden van zwakke wachtwoorden en maakt het gemakkelijker om unieke en complexe wachtwoorden te gebruiken voor verschillende accounts en systemen.

       2. Houd software up-to-date

       Laat geen beveiligingslekken toe door verwaarlozing van software-updates. Het niet bijwerken van software vergroot bijvoorbeeld het risico op ransomware aanvallen, dit soort aanvallen versleutelen je bestanden en vragen losgeld. Blijf proactief en beveilig je systemen en gegevens door regelmatig je software bij te werken. Met een goed updatebeleid blijf je een stap voor op cybercriminelen en minimaliseer je beveiligingsproblemen.

       ✔️ Door gebruik te maken van een beheerd IT landschap, zoals Microsoft 365 worden al je applicaties automatisch up-to-date gehouden. Dit zorgt ervoor dat kwetsbaarheden worden verminderd en eventuele beveiligingsproblemen worden opgelost, waardoor de integriteit van je systeem behouden blijft.

       3. Maak regelmatig back-ups

       Voorkom het doemscenario van dataverlies na een cyberaanval. Neem geen risico met je bedrijfsgegevens. Maak regelmatig back-ups en bewaar ze veilig. Zo ben je altijd beschermd tegen het verlies van cruciale informatie bij een onverwachte aanval. 

       ✔️ Met Klout als IT-partner ben je altijd één stap voor op dreigingen. Door automatische back-ups van je belangrijke gegevens hoef je geen zorgen te maken over het handmatig uitvoeren van back-ups. Bij een cyberaanval of onverwacht dataverlies kunnen we jouw gegevens altijd herstellen.

       4. Gebruik antivirussoftware

       Vertrouw niet blindelings op ingebouwde beveiliging. Bescherm je bedrijf effectief tegen malware en kwaadaardige software door krachtige antivirussoftware te hanteren, niet alleen op jouw apparaten maar ook in de Cloud.

       ✔️ Binnen jouw IT-landschap kan Klout antivirussoftware implementeren op al jouw devices. We maken gebruik van geavanceerde tools zoals Microsoft Defender Antivirus en Microsoft Defender Advanced Threat Protection om bedreigingen op te sporen en te verwijderen. Zo houden we je systemen veilig en je bedrijf beschermd tegen cyberbedreigingen.

       5. Train je medewerkers

       Medewerkers zijn zich vaak onbewust van de nieuwste cyberdreigingen en kunnen per ongeluk gevaarlijke e-mails openen of vertrouwelijke informatie delen. Versterk de menselijke schakel in je beveiliging door je medewerkers regelmatig te trainen in cybersecurity en hen bewust te maken van de risico’s. Dit kan helpen om menselijke fouten te verminderen die kunnen leiden tot beveiligingsproblemen.

       ✔️ Via onze leeromgeving boosten we de kennis van jouw medewerkers op het gebied van cybersecurity. Onze leerprogramma’s zijn ontworpen om medewerkers bewust te maken van de nieuwste cyberdreigingen en hen te trainen in effectieve beveiligingspraktijken.

       6. Implementeer strikt toegangsbeheer

       Veel bedrijven gaan de mist in omdat ze niet de juiste beperkingen ingesteld hebben op wie toegang heeft tot gevoelige informatie. Dit resulteert er in dat bedrijven kwetsbaar zijn voor datalekken. Bescherm je gevoelige bedrijfsinformatie door strikte toegangsbeheermaatregelen te implementeren. Beperk de toegang tot gevoelige informatie tot alleen de medewerkers die deze informatie nodig hebben om hun werk te doen.

       ✔️ Klinkt ingewikkeld? Klout helpt jou graag bij het implementeren van strikte toegangsbeheermaatregelen binnen jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf de controle behoudt over wie toegang heeft tot welke gegevens.

       7. Activeer tweefactorauthenticatie

       Helaas is tweefactorauthenticatie nog geen gemeengoed, waardoor accounts kwetsbaar blijven voor aanvallen. Geef je belangrijke accounts en systemen de bescherming die ze verdienen door tweefactorauthenticatie in te schakelen.

       ✔️ Het instellen van deze beveiligingslaag is wat wij graag doen voor onze klanten. Met tweefactorauthenticatie ben je verzekerd van dubbele zekerheid. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe door een tweede verificatiestap te vereisen, zoals een verificatiecode via sms of een authenticatie-app. Zo geef je hackers geen kans!

       Wij gaan graag met je in gesprek!

       Heb je vragen of wil je meer weten over cybersecurity en de oplossingen van Microsoft 365 en hoe Klout deze in jouw organisatie kan implementeren? Aarzel niet om een berichtje te sturen.

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: