✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Kleine bedrijven meest geraakt door ransomware

       Kun jij het je voorstellen? Meer dan 50% van de omzet betalen als losgeld? Dit is de harde realiteit voor sommige bedrijven die in 2021 getroffen zijn door ransomware. Bijna 700 Nederlandse bedrijven hebben losgeld betaald om hun gehackte data te laten ontsleutelen, in sommige gevallen betekende dit de helft van hun omzet. Nog schokkender: soms werd de data zelfs na betaling niet eens ontsleuteld.

       Deze cijfers tonen nogmaals het belang aan van goede cybersecurity. De afgelopen anderhalve maand hebben we je meegenomen in de wereld van cybersecurity. We hebben verschillende termen uitgelegd, het belang benadrukt en tips gegeven.

       Cybersecuritymonitor 2022

       Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) heeft onlangs voor het zesde jaar op rij de Cybersecuritymonitor uitgebracht, in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De cijfers geven een analyse van de status van cybersecurity bij bedrijven in Nederland over het jaar 2022. Hieronder zullen we een samenvatting geven van de belangrijkste punten die naar voren zijn gekomen.

       Wie is de doelgroep?

       De Cybersecuritymonitor onderzoekt zowel grote bedrijven als zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) om de verschillen in cybersecurity te begrijpen. Op deze manier kan er één algemeen beleid gemaakt worden die gericht is op iedereen uit het bedrijfsleven.

       • Bedrijven: Ongeveer 20.000 Nederlandse bedrijven, variërend in grootte en sector, ontvangen de enquête. Dit helpt om een breed beeld te krijgen van de cybersecurity in verschillende delen van de economie.
       • ZZP’ers: In de afgelopen twee jaar zijn ook ongeveer 22.000 ZZP’ers betrokken. Ze krijgen een kortere versie van de enquête, die vooral gericht is op IT- veiligheidsvragen.

       Welke vragen worden er behandeld?

       Binnen de enquête worden er diverse vragen behandeld om te begrijpen wat de verschillen zijn in de bescherming tegen cyberdreigingen. Hier zijn de belangrijkste punten:

       • Welke maatregelen: Bedrijven worden gevraagd welke stappen ze hebben genomen om hun computers en informatie veilig te houden. Dit kan bijvoorbeeld antivirussoftware of een beveiligde internetverbinding zijn.
       • Wie doet wat: De enquête vraagt ook wie verantwoordelijk is voor de beveiliging. Doet het bedrijf dit zelf met eigen mensen? Huren ze een extern bedrijf in om het te doen? Of is het een mix van beiden?

       Resultaten

       • Grote bedrijven aan de leiding: Grote bedrijven lopen voorop in het nemen van maatregelen tegen cyberdreigingen. Bijvoorbeeld, 84% van de grote bedrijven maakt gebruik van een VPN, of Virtual Private Network, een veilige manier om met het internet te verbinden. Een VPN zorgt ervoor dat de informatie die je verstuurt en ontvangt privé blijft, wat vooral handig is wanneer je verbinding maakt met openbare WiFi-netwerken. Het helpt ook om schadelijke software, zoals virussen, buiten de deur te houden. Bij kleinere bedrijven gebruikt slechts 30% een VPN. Een VPN is ook een maatregel om malware te voorkomen, dit hebben we behandeld in de blog: alles wat je moet weten over malware.
       • Opkomst van meervoudige verificatie:
        Het gebruik van MFA, of meervoudige verificatie, is flink toegenomen, vooral bij middelgrote bedrijven, waar het is gestegen van 29% naar 62% in 2021. MFA is een beveiligingsmethode waarbij je twee of meer bewijsstukken moet leveren om te laten zien dat je echt bent wie je zegt dat je bent. Dit kan bijvoorbeeld een wachtwoord zijn in combinatie met een code die naar je telefoon wordt gestuurd. Het is een belangrijke stap die onder meer noodzakelijk is voor het veilig werken in de Cloud.
       • Sectorverschillen: De ICT-sector en gezondheidszorg scoren beter dan bijvoorbeeld de horecasector, waar cybersecurity minder aan de orde is.

       Ontwikkelingen

       Als we de cybersecurity incidenten bekijken, zien we de volgende ontwikkelingen:

       • Algemene afname van incidenten: Er is een afname in het totaal aantal ICT-veiligheidsincidenten.
       • Grote bedrijven, meer incidenten: Hoewel grote bedrijven verder gevorderd zijn in het nemen van beveiligingsmaatregelen dan kleinere bedrijven, maken ze toch vaker incidenten mee. Dit komt doordat grotere bedrijven voor kwaadwillenden interessanter zijn. Er zit meer geld achter, en de data die ze bezitten is vaak waardevoller. Daardoor zijn ze sneller bereid om (meer) te betalen in geval van bijvoorbeeld een cyberaanval. Hierdoor worden ze een aantrekkelijker doelwit voor cybercriminelen.
       • Ransomware-aanvallen: Er zijn in totaal 6.300 ransomware-aanvallen geregistreerd in 2021. Grote bedrijven hebben relatief vaker last van ransomware. Daarnaast heeft 11% van de getroffen bedrijven losgeld betaald.

       Ransomware heeft voor kleine bedrijven vaak grote gevolgen: In sommige gevallen bedraagt het losgeld meer dan 50% van de omzet. Hierbij blijkt ook nog eens dat het betalen niet altijd leidt tot het ontsleutelen van de data, wat een nog negatievere ontwikkeling is.

       De conclusie

       De Cybersecuritymonitor 2022 van het CBS toont aan dat Nederland stappen in de goede richting zet wat betreft bescherming tegen cyberaanvallen. Er is groei in het gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, maar vooral kleine- en middelgrote bedrijven moeten alert blijven. Beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Hier hebben we in onze laatste blogs veel aandacht aan gegeven, wil je ze nog eens lezen? Ga naar onze blogs.

       Klout biedt jou daarnaast een gratis leeromgeving. Waar jij en je collega’s kunnen leren over cybersecurity en hoe je je bewustzijn hierover kunt vergroten. Of je nu bij een groot of klein bedrijf werkt, het is essentieel om op de hoogte te blijven van de risico’s en te weten hoe je jezelf kunt beschermen. Schrijf je nu hieronder in!

       🎓 Gratis leeromgeving!

       Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

       Vraag direct gratis toegang aan! 

        Bron: CBS – Cybersecuritymonitor 2022

        Vond je dit interessant? Deel dit artikel: