✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Digitale parasieten: Alles wat je moet weten over Malware

       Welkom in de vijfde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.


       In onze vorige blog hebben we uitgelegd hoe slimme hackers je bedriegen en hoe je jezelf kunt beschermen. Deze week bespreken we Malware: de huidige trends, hoe je het kunt herkennen en voorkomen.

       Stel je voor: je hebt net een nieuwe smartphone of computer aangeschaft. Bij het instellen van het apparaat besluit je een aantal apps te installeren dat je handig lijkt. Sommige van deze apps zijn onbekend voor jou. Maar stel je nu eens voor dat één van deze apps onzichtbare indringers met zich meebrengt, klaar om jouw nieuwe apparaat te saboteren. Deze indringers zijn geen traditionele dieven, maar digitale parasieten die bekendstaan als Malware. Ze loeren op de kans om via deze apps binnen te dringen en schade aan te richten. 

       Wat is Malware? 

       Malware is een verzamelnaam voor software die specifiek is ontworpen om informatie te stelen of op een andere manier schade aan te richten op je digitale apparaten. Dit varieert van virussen die je computer vertragen tot spyware die je activiteiten bespioneert. Ook bestaan er zogenaamde Trojaanse paarden die zich voordoen als legitieme software, dit wordt ook wel Ransomware genoemd. Dit is een vorm van cybercriminaliteit waarbij de aanvallers je gegevens versleutelen en vervolgens losgeld eisen om ze weer vrij te geven. Het kan flinke schade aanrichten aan zowel individuen als organisaties. 

       Trends in Malware? 

       Opkomende Malware-trends en hun impact op cybersecurity: 

       Malware wordt agressiever en lastiger te detecteren

       Met de opkomst van kunstmatige intelligentie wordt Malware steeds geavanceerder en moeilijker te bestrijden. Aanvallers gebruiken AI-technologieën om complexere Malware te ontwikkelen en beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Dit vereist voortdurende verbetering van beveiligingstechnieken.

       Toename van MFA-aanvallen

       Multi-Factor Authenticatie (MFA) is een methode om veilig in te loggen. Toch blijkt het kwetsbaarder dan gedacht. Via aanvallen zoals “prompt bombing” wordt een geïnfecteerd apparaat gebruikt om pogingen te doen in te loggen op jouw account zodat hackers toegang krijgen tot gevoelige informatie. Vaak wordt deze toegang nog onbewust verleend ook! 

       Hier zijn enkele signalen waarmee je prompt bombing kunt herkennen: 

       • Onverwachte MFA-verzoeken: Je ontvangt meerdere MFA-verzoeken terwijl je zelf geen inlogpoging doet. Dit kan een teken zijn dat een aanvaller probeert in te loggen met je inloggegevens en je probeert te verleiden tot het goedkeuren van de inlogpoging. 
       • Overvloed aan pushmeldingen of eenmalige wachtwoorden: Als je een ongebruikelijk hoog aantal pushmeldingen of eenmalige wachtwoorden ontvangt, kan dit prompt bombing zijn.  
       • Inlogpogingen vanaf vreemde locaties of apparaten: Veel MFA-systemen geven informatie over de locatie of het apparaat van waaruit de inlogpoging wordt gedaan. Als je meldingen krijgt van inlogpogingen vanaf onbekende locaties of apparaten, kan dit een aanval zijn. 

       Wat te doen als je vermoedt dat je het doelwit bent van een prompt bombing aanval? 

       • Negeer verdachte MFA-verzoeken: Keur nooit een MFA-verzoek goed dat je niet zelf hebt opgevraagd. 
       • Verander je wachtwoorden: Als je vermoedt dat je het doelwit bent van prompt bombing, wijzig dan onmiddellijk je wachtwoorden om te voorkomen dat aanvallers toegang krijgen tot je accounts. 
       • Meld het bij je IT-afdeling of serviceprovider: Zij kunnen je helpen je account beter te beveiligen en kunnen maatregelen nemen om toekomstige aanvallen te voorkomen. 
       • Train bewustzijn: Leer jezelf en anderen over de risico’s van prompt bombing en hoe je aanvallen kunt herkennen en voorkomen. 

       Massa-exploitaties nemen toe

       Er zijn steeds meer aanvallen waarbij veel mensen tegelijkertijd worden aangevallen. Via bijvoorbeeld zogenoemde geautomatiseerde botnets, dit zijn geïnfecteerde netwerken, worden soms wel duizenden computers tegelijkertijd aangevallen. Vroeger kostten gerichte aanvallen veel tijd en moeite, maar nu zie je een trend waarbij aanvallers deze aanvallen automatiseren. 

       Hoe herken je Malware? 

       Nu je weet wat Malware is en wat de trends zijn is een belangrijke vraag: Hoe herken je Malware? Malware is vaak moeilijk te herkennen omdat het ontworpen is om op de achtergrond te werken en onopgemerkt te blijven. Toch zijn er zijn enkele tekenen die kunnen wijzen op Malware: 

       • Je toestel werkt trager dan normaal. 
       • Je krijgt veel pop-upadvertenties, zelfs als je niet aan het internetten bent. 
       • Je merkt dat er nieuwe software of apps op je toestel staan die je niet hebt geïnstalleerd
       • Je ziet onverwachte veranderingen in je instellingen of browser. 
       • Je internetverbruik is hoger dan normaal zonder duidelijke reden. 

       Tips om Malware te Voorkomen 

       Nu je weet wat Malware is en hoe je het kunt herkennen, is het tijd om te leren hoe je het kunt voorkomen: 

       • Houd je software up-to-date 
        Dit omvat zowel je besturingssysteem als je applicaties. Software-updates bevatten vaak beveiligingspatches die bestaande kwetsbaarheden dichten. 
       • Wees voorzichtig met wat je downloadt en opent 
        Download software en apps alleen van betrouwbare bronnen, en open geen e-mailbijlagen tenzij je zeker weet dat ze veilig zijn. 
       • Gebruik sterke, unieke wachtwoorden 
        En verander ze regelmatig. Dit maakt het moeilijker voor hackers om je accounts te infiltreren. Klout kan door middel van Microsoft 365 bijdragen aan een betere beveiliging van accounts door middel van wachtwoordbeleid, wachtwoordcomplexiteit en self-service wachtwoordherstel, wat helpt bij het gebruik van sterke, unieke wachtwoorden en het regelmatig wijzigen ervan om hackers te ontmoedigen. 
       • Installeer een betrouwbaar antivirusprogramma 
        Dit kan helpen om bekende vormen van Malware te identificeren en te blokkeren voordat ze je toestel kunnen infecteren. 
       • Maak regelmatig een back-up van je gegevens 
        Als je apparaat toch wordt geïnfecteerd, kunnen back-ups je helpen om je belangrijke bestanden te herstellen zonder toe te geven aan de eisen van bijvoorbeeld Ransomware. Klout kan helpen bij het beschermen van je gegevens door het bieden van ingebouwde back-up en herstelfuncties, waardoor je regelmatig back-ups kunt maken van je belangrijke bestanden en deze kunt herstellen in geval van gegevensverlies of Ransomware-aanvallen. 
       • Gebruik een VPN wanneer je verbinding maakt met openbare wifi-netwerken
        Openbare wifi-netwerken maken je apparaat kwetsbaarder voor aanvallen. Probeer ze te vermijden of gebruik een beveiligde VPN-verbinding voor vertrouwelijke transacties. 

       Malware kan ontzettend hinderlijk zijn en zelfs grote schade aanrichten, maar met de juiste kennis en voorzorgsmaatregelen kun je jezelf en je apparaten effectief beschermen. Bij Klout begrijpen we de ernst van deze bedreigingen en staan we klaar om je te helpen. We willen graag het gesprek met je aangaan om te kijken hoe we jou kunnen ondersteunen in het beveiligen van jouw digitale wereld.  

       🎓 Gratis leeromgeving!

       Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

       Vraag direct gratis toegang aan! 

        Vond je dit interessant? Deel dit artikel: