✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Hoe veilig werk jij in de Cloud?

       Welkom in de zesde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.

       In onze vorige blog hebben we alles uitgelegd wat je moet weten over Malware. Deze week gaan we het hebben over veilig werken in de Cloud. Wat de meest voorkomende fouten zijn bij Cloudbeveiliging en hoe je veilig kunt werken in de Cloud.

       Ondanks dat we niet meer om werken in de Cloud heen kunnen tegenwoordig, bestaat er bij veel personen het idee dat werken in de Cloud niet veilig is. Dit houdt ook veel bedrijven tegen om de overstap naar de Cloud te maken. Maar is dit een vooroordeel of de werkelijkheid? 

       De Cloud niet veilig?  

       Laten we het eerst hebben over de veiligheid van de Cloud. Er zijn inderdaad incidenten geweest waarbij gegevens in de Cloud zijn gehackt. Als je dit in perspectief plaatst en de praktijk onder ogen ziet, zul je snel van mening veranderen. Hackers blijven zich niet alleen richten op digitale omgevingen, maar ook op fysieke kantoren en privécomputers. Het is dus niet zo dat de Cloud onveilig is maar wel hoe je in de Cloud met je bestanden omgaat. Maar wat kun je daaraan doen?  

       Het bijkomende voordeel 

       Eerst even over de voordelen van het werken in de Cloud waardoor het nog veiliger is. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je computer onverwachts crasht en alles weg is. Als je in de Cloud werkt, is er een vangnet in de vorm van een back-up. Je gegevens zijn nog steeds veilig en toegankelijk vanaf elke andere computer.  

       Bovendien zijn er op de Cloud over het algemeen hele goede beveiligingssystemen die veel sterker zijn dan lokale beveiligingssystemen. Dit omvat bijvoorbeeld encryptie, tweefactorauthenticatie, regelmatige back-ups en beveiligingsprotocollen die 24/7 in werking zijn. 

       De verantwoordelijkheid van de organisaties 

       Nu we vraag over veiligheid hebben getackeld en het voordeel hebben besproken is het ook belangrijk om te vertellen wat voor verantwoordelijkheid organisaties zelf hebben. Want Cloudproviders kunnen uitstekende beveiligingsmaatregelen hebben maar als organisatie blijf je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de gegevens van je eindgebruikers. Het is daarom van belang om te zorgen voor een uitgebreid beveiligingsconcept dat rekening houdt met alle aspecten. En uiteraard zal een goede IT-partner hier jou tot in de puntjes mee helpen. Om onze rol hierin te vervullen zullen wij alvast de voorkomende fouten bij Cloudbeveiliging hier voor je op een rijtje zetten.

       De meest voorkomende fouten bij Cloudbeveiliging 

       • Verkeerde configuratie van de Cloud: De meerderheid van de problemen met Cloudbeveiliging wordt veroorzaakt door een verkeerde configuratie, zoals ongepaste gebruikerstoegang of het niet loggen van acties. 
       • Geen updates installeren: Softwarefouten kunnen kwetsbaarheden veroorzaken, die meestal worden opgelost door updates. Het is belangrijk om zicht te houden op de uitgebrachte patches en deze te installeren. 
       • Geen grip hebben op gebruikersrechten: Het is belangrijk om te weten wie toegang heeft tot bepaalde applicaties en gegevens binnen je netwerk. Dit wordt geregeld via Identity and Access Management (IAM). 
       • Gebrek aan beleid: Zonder beleid kan je de Cloudomgeving niet correct beheren en zal deze geen meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Een goed beleid helpt je om de kosten te beheersen en een veilige manier van werken in de Cloud te hanteren. 
       • Geen maatregelen voor Data Loss Prevention (DLP): Dit is een techniek die gevoelige bedrijfsinformatie in de gaten houdt en voorkomt dat deze per ongeluk of opzettelijk buiten een organisatie lekt. 
       • Niet je API’s beveiligen: API’s, of Application Programming Interfaces, fungeren als bruggen tussen verschillende softwaretoepassingen. Ze kunnen fungeren als toegangspunten tot je Cloudomgeving, daarom moeten ze goed beveiligd worden. Onbeveiligde API’s kunnen een ingang zijn voor cybercriminelen tot je Cloudomgeving. 
       • Niet de juiste beveiliging voor webapps: Veel bedrijven vergeten gebruik te maken van maatregelen als het instellen van een Web Application Firewall (WAF), dit helpt om dataverkeer te monitoren en onbetrouwbaar verkeer te filteren. 

       Veilig in de wolken

       Dus, hoe kun je de Cloud veilig gebruiken? Wij begrijpen dat het aanpakken van de zojuist genoemde beveiligingsfouten voor veel bedrijven een uitdaging kan zijn. Daarom is het van onschatbare waarde om een betrouwbare IT-partner te kiezen die de beveiliging van jouw bedrijf serieus neemt.  Hier zijn nog enkele tips: 
        

       • Sterke Wachtwoorden: Kies complexe wachtwoorden en verander ze regelmatig. Overweeg om een wachtwoordmanager te gebruiken. 
       • Tweefactorauthenticatie: Maak gebruik van tweefactorauthenticatie, wat betekent dat je twee stappen moet doorlopen om in te loggen. Dit maakt het voor hackers moeilijker om toegang te krijgen tot je account.  
       • Beveiliging op meerdere niveaus: Zorg ervoor dat je Cloudprovider beveiliging op meerdere niveaus biedt, inclusief encryptie, firewalls, en intrusion detection systems. Klout biedt dit aan op alle niveaus en zal zorgen dat jou beveiliging ijzersterk is.  
       • Bewustzijn: Zorg ervoor dat jij en je team bekend zijn met de basisprincipes van cyberbeveiliging. Dit omvat het herkennen van phishingpogingen, het veilig omgaan met gegevens en het regelmatig updaten van software. Wij hebben hier met Klout jou de voorgaande blogs extra informatie voor gegeven. Deel deze informatie met jou en je collega’s en hou daarbij in het hoofd dat jou beveiliging net zo sterk is als de zwakste schakel. Vergeet je ook niet in te schrijven via onderstaand formulier voor de gratis en vrijblijvende leeromgeving voor jou en je collega’s. Dit kan zeer waardevol zijn bij het leren en trainen van je bewustzijn over cybersecuritykennis van jou en je collega’s.  
       • Back-ups: Zorg ervoor dat je regelmatig back-ups maakt van je gegevens. Zo ben je voorbereid als er iets misgaat.

       Veilig werken in de Cloud biedt vele voordelen, maar het vereist ook de juiste maatregelen. Sterke wachtwoorden, tweefactorauthenticatie en bewustzijnstraining zijn noodzakelijk. Samen met Klout kun je met vertrouwen de overstap maken. Bescherm jouw bedrijfsgegevens en blijf leren over cybersecurity via onze blogs en door je in te schrijven voor onze gratis leeromgeving. Veilig werken in de Cloud begint bij jou!

       🎓 Gratis leeromgeving!

       Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

       Vraag direct gratis toegang aan! 

        Vond je dit interessant? Deel dit artikel: