✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.
Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist.
Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.
Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting.
Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar.
Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen.
Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc.
Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.
Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen.
Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling.
Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden.
Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.
Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.
Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.
Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.
Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.
Welkom in de vijfde week van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Gedurende 6 weken zullen we je begeleiden bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. Tijdens deze periode kun je vrijblijvend toegang aanvragen tot de gratis online leeromgeving, waarin jij en je collega’s getraind worden om jullie bedrijf optimaal te beveiligen in de digitale wereld.
In onze vorige blog hebben we uitgelegd hoe slimme hackers je bedriegen en hoe je jezelf kunt beschermen. Deze week bespreken we Malware: de huidige trends, hoe je het kunt herkennen en voorkomen.
Stel je voor: je hebt net een nieuwe smartphone of computer aangeschaft. Bij het instellen van het apparaat besluit je een aantal apps te installeren dat je handig lijkt. Sommige van deze apps zijn onbekend voor jou. Maar stel je nu eens voor dat één van deze apps onzichtbare indringers met zich meebrengt, klaar om jouw nieuwe apparaat te saboteren. Deze indringers zijn geen traditionele dieven, maar digitale parasieten die bekendstaan als Malware. Ze loeren op de kans om via deze apps binnen te dringen en schade aan te richten.
Malware is een verzamelnaam voor software die specifiek is ontworpen om informatie te stelen of op een andere manier schade aan te richten op je digitale apparaten. Dit varieert van virussen die je computer vertragen tot spyware die je activiteiten bespioneert. Ook bestaan er zogenaamde Trojaanse paarden die zich voordoen als legitieme software, dit wordt ook wel Ransomware genoemd. Dit is een vorm van cybercriminaliteit waarbij de aanvallers je gegevens versleutelen en vervolgens losgeld eisen om ze weer vrij te geven. Het kan flinke schade aanrichten aan zowel individuen als organisaties.
Opkomende Malware-trends en hun impact op cybersecurity:
Met de opkomst van kunstmatige intelligentie wordt Malware steeds geavanceerder en moeilijker te bestrijden. Aanvallers gebruiken AI-technologieën om complexere Malware te ontwikkelen en beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Dit vereist voortdurende verbetering van beveiligingstechnieken.
Multi-Factor Authenticatie (MFA) is een methode om veilig in te loggen. Toch blijkt het kwetsbaarder dan gedacht. Via aanvallen zoals “prompt bombing” wordt een geïnfecteerd apparaat gebruikt om pogingen te doen in te loggen op jouw account zodat hackers toegang krijgen tot gevoelige informatie. Vaak wordt deze toegang nog onbewust verleend ook!
Hier zijn enkele signalen waarmee je prompt bombing kunt herkennen:
Wat te doen als je vermoedt dat je het doelwit bent van een prompt bombing aanval?
Er zijn steeds meer aanvallen waarbij veel mensen tegelijkertijd worden aangevallen. Via bijvoorbeeld zogenoemde geautomatiseerde botnets, dit zijn geïnfecteerde netwerken, worden soms wel duizenden computers tegelijkertijd aangevallen. Vroeger kostten gerichte aanvallen veel tijd en moeite, maar nu zie je een trend waarbij aanvallers deze aanvallen automatiseren.
Nu je weet wat Malware is en wat de trends zijn is een belangrijke vraag: Hoe herken je Malware? Malware is vaak moeilijk te herkennen omdat het ontworpen is om op de achtergrond te werken en onopgemerkt te blijven. Toch zijn er zijn enkele tekenen die kunnen wijzen op Malware:
Nu je weet wat Malware is en hoe je het kunt herkennen, is het tijd om te leren hoe je het kunt voorkomen:
Malware kan ontzettend hinderlijk zijn en zelfs grote schade aanrichten, maar met de juiste kennis en voorzorgsmaatregelen kun je jezelf en je apparaten effectief beschermen. Bij Klout begrijpen we de ernst van deze bedreigingen en staan we klaar om je te helpen. We willen graag het gesprek met je aangaan om te kijken hoe we jou kunnen ondersteunen in het beveiligen van jouw digitale wereld.
Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.
Vraag direct gratis toegang aan!