✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       De impact van de nieuwe NIS-2 richtlijn op jouw bedrijf

       De digitale wereld evolueert voortdurend en met deze veranderingen neemt ook het belang van cybersecurity toe. Recentelijk heeft het Europees Parlement de NIS2-richtlijn goedgekeurd, een strengere wetgeving die de bestaande NIS1-richtlijn vervangt. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en het is belangrijk dat jij begrijpt hoe dit specifiek jouw bedrijf kan beïnvloeden.   

       Bij Klout snappen we de impact en het belang van deze richtlijn en staan we klaar om bedrijven te ondersteunen bij het implementeren van de NIS2-richtlijn en het versterken van hun cybersecurity. 

       Waar het allemaal begon? 

       In 2018 trad de NIS1-richtlijn in werking, dit legde de basis voor cybersecuritymaatregelen bij essentiële organisaties. Essentiële Dienstverleners zoals energieleveranciers en openbaar vervoersdiensten werden verplicht om hun netwerk- en informatiesystemen te beveiligen en risicoanalyses uit te voeren. Hoewel de NIS1-richtlijn een belangrijke stap was, is deze inmiddels verouderd. De toenemende afhankelijkheid van informatie en beveiliging, gecombineerd met steeds geavanceerdere dreigingen en cyberaanvallen, maakte een nieuwe richtlijn noodzakelijk. 

       De NIS2: Een versterking in de benadering van Cybersecurity

       Met de goedkeuring van de NIS2-richtlijn door het Europees Parlement in 2022, worden de cybersecurity-eisen verhoogd en worden meer organisaties aangemerkt als Essentiële Aanbieders (EA’s) en Belangrijke Aanbieders (BA’s). De vernieuwde richtlijn heeft betrekking op de volgende sectoren:

       Wat betekent de NIS2-richtlijn voor jouw bedrijf?  

       De organisaties waar de eerdere NIS1-richtlijn zich op richt zijn verplicht om maatregelen te nemen om hun netwerk- en informatiesystemen te beveiligen. Met de komst van de NIS2-richtlijn worden enkele belangrijke veranderingen geïntroduceerd die mogelijk wel impact hebben op jouw bedrijf. Hieronder staan de belangrijkste verschillen en overeenkomsten: 

       Verschillen

       • Toepassingsgebied: Terwijl NIS1 zich richt op essentiële organisaties, breidt NIS2 het uit naar twee sectoren: Essentiële Aanbieders (sector 1) en Belangrijke Aanbieders (sector 1 en 2). Dit betekent dat meer organisaties onder de richtlijn vallen en verplicht zijn cybersecuritymaatregelen te implementeren (zie afbeelding hierboven). 
       • Compliance-eisen: NIS2 hanteert strengere compliance-eisen, waaronder verplichte risicobeoordelingen, betere incidentrespons en samenwerking met nationale autoriteiten. 
       • Sancties: NIS2 voorziet in strengere sancties voor organisaties die de richtlijn niet naleven, waaronder boetes en dwangmaatregelen. 

       Overeenkomsten

       • Beide richtlijnen hebben tot doel de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen te verbeteren en cyberdreigingen tegen te gaan. 
       • Zowel NIS1 als NIS2 leggen de verantwoordelijkheid bij organisaties om passende maatregelen te nemen en incidenten te melden. 

       Wat kan ik doen als mijn bedrijf onder de NIS2-Richtlijn valt? 

       Het beheersen van risico’s en het implementeren van preventieve en beperkende maatregelen zijn cruciaal. Denk hierbij aan het adequaat omgaan met incidenten, het waarborgen van cyberbeveiliging in je toeleveringsketens, het beschermen van je netwerk en het toepassen van toegangscontrole en encryptie. 

       De NIS2-richtlijn dwingt organisaties om hun cyberrisico’s serieus te nemen, bedrijfscontinuïteit te waarborgen en tijdig te rapporteren aan de autoriteiten. Het negeren van deze richtlijn kan desastreuze financiële gevolgen hebben, met boetes variërend van miljoenen euro’s tot een percentage van uw totale omzet. Maar dat is niet alles. De personen op directieniveau kunnen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld en er kan doorlopend toezicht worden uitgeoefend. 

       Voordelen voor alle bedrijven: Naleving en bescherming 

       Het naleven van de NIS2-richtlijn brengt verschillende voordelen met zich mee, zelfs als je bedrijf niet onder de definitie van een Essentiële of Belangrijke Aanbieder valt. Door cybersecuritymaatregelen te implementeren, bescherm je jouw bedrijf tegen cyberdreigingen en versterkt je de algehele beveiliging van je digitale activiteiten. Dit helpt om gegevenslekken en bijbehorende reputatieschade te voorkomen. Bovendien draagt het naleven van de richtlijn bij aan het vergroten van het vertrouwen van je klanten en partners.

       Expertise en ondersteuning van Klout 

       Bij Klout hebben we uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van cybersecurity. We begrijpen de complexiteit van de NIS2-richtlijn en bieden op maat gemaakte oplossingen om bedrijven te helpen voldoen aan de vereisten.

       1. Krachtige bescherming tegen cyberdreigingen: Onze oplossingen omvatten geavanceerde bedreigingsbescherming, e-mailbeveiliging en detectie van verdacht gedrag. We zorgen ervoor dat je netwerk en apparaten (laptops, mobiele telefoons) beschermd zijn tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen. 
       1. Geavanceerde detectie en responsmogelijkheden: Dankzij de toepassing van AI en machine learning kan Microsoft 365 verdachte activiteiten identificeren en snel reageren op mogelijke inbreuken. Hierdoor kunnen potentiële bedreigingen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt. 
       1. Nalevingsfuncties: Met Microsoft 365 kun je voldoen aan verschillende nalevingsnormen, waaronder de NIS2-richtlijn. Het platform biedt gegevensclassificatie, preventie van gegevensverlies en gedetailleerde auditlogs om ervoor te zorgen dat je bedrijf voldoet aan de vereisten en veilig opereert. 

       Daarnaast hebben we bij Klout een sterke focus op het Microsoft 365-platform, dat een uitgebreid scala aan krachtige beveiligingsfuncties biedt.  

       Tot slot.. 

       De nieuwe NIS2-richtlijn markeert een belangrijke stap in cybersecurity, waarbij meer bedrijven verantwoordelijk worden gesteld voor de beveiliging van hun netwerk- en informatiesystemen. Het naleven van de richtlijn biedt voordelen voor alle bedrijven, ongeacht hun grootte of sector.  

       Bij Klout staan we klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het implementeren van de NIS2-richtlijn en het versterken van jouw cybersecurity. Met onze expertise in combinatie met de mogelijkheden van Microsoft 365 zorgen we ervoor dat je bedrijf beschermd is tegen cyberdreigingen en voldoet aan de strengere eisen van de NIS2-richtlijn. Neem vandaag nog contact met ons op of laat een chat hieronder achter en zet de eerste stap naar een sterke en veilige digitale toekomst. 

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: