✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       De voordelen van Teams Premium met AI-intelligentie.

       Tegenwoordig draait het in ons werk steeds meer om het vinden van manieren om productiever te zijn. Laatst hebben wij al een je geïnformeerd over hoe je productiviteit kan verhogen door slim gebruik te maken van Microsoft To Do en Planner in Outlook.

       Gelukkig staat de technologie niet stil en blijven er nieuwe ontwikkelingen ontstaan. Zo worden er tegenwoordig moderne tools aangedreven door AI in de strijd om de productiviteit te verhogen. Onlangs heeft Microsoft Teams een Premium versie op de markt gebracht die perfect inspeelt op deze behoefte. In deze blog nemen we je mee in de voordelen van Microsoft Teams Premium.

       Boost je productiviteit met AI

       Microsoft Teams brengt met Premium online vergaderen naar een hoger niveau, waardoor je als gebruiker het beste uit je teamwork kunt halen. Met meer dan 400 nieuwe functies en verbeteringen die vorig jaar aan Microsoft Teams zijn toegevoegd, en nog veel meer in het vooruitzicht voor 2023, kun je rekenen op voortdurende innovatie om online samenwerking te stimuleren en verbindingen over de hele wereld te vergroten.

       Een van de grote voordelen van Microsoft Teams Premium is dat je niet langer extra kosten hoeft te maken voor verschillende tools. Alles wat je nodig hebt voor effectieve vergaderingen zit nu binnen Teams Premium. Dankzij de AI-functionaliteiten maakt Teams Premium je vergaderingen slimmer, persoonlijker en veiliger. Je ontvangt automatisch gegenereerde samenvattingen met notities, aanbevolen taken en persoonlijke hoogtepunten, zelfs als je een vergadering hebt gemist.

       Tien voordelen van Microsoft Teams premium

       1. Ontvang automatische samenvattingen en benut de kracht van Microsoft Teams Premium

       Onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van de handige functie waarbij je na een brainstormsessie met je team automatisch een samenvatting ontvangt met de belangrijkste ideeën, actiepunten en taken. Deze samenvatting wordt verrijkt met AI-aangedreven inzichten, zoals de meest besproken onderwerpen en de hoogtepunten van de vergadering. Hierdoor hoef je geen tijd te besteden aan het handmatig noteren van notities en kun je direct aan de slag met het uitwerken van de ideeën die tijdens de vergadering zijn ontstaan.

       Bron: Microsoft

       2. Blijf op de hoogte met Intelligent Recap in Teams Premium en bespaar tijd

       Stel je voor dat je een belangrijke vergadering hebt gemist. Normaal gesproken zou je veel tijd moeten besteden aan het bekijken van de volledige vergaderopname om de relevante informatie te achterhalen. Met Intelligent Recap in Microsoft Teams Premium is dit veel eenvoudiger geworden. Wanneer je de opname opent, zie je direct AI-gestuurde hoofdstukken die de vergadering in overzichtelijke stukken verdelen. Je kunt snel door de hoofdstukken heen scrollen en direct toegang krijgen tot de belangrijkste details en discussies met betrekking tot het hoofdstuk wat je nodig hebt. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte kan blijven, zelfs als je niet aanwezig kan zijn.

       Bron: Microsoft

       3. Volg belangrijke momenten tijdens vergaderingen met gepersonaliseerde tijdlijnmarkeringen

       Blijf op de hoogte van belangrijke momenten tijdens teamvergaderingen met gepersonaliseerde tijdlijnmarkeringen in Microsoft Teams Premium. Met deze functie kun je eenvoudig zien wanneer je een vergadering hebt verlaten en weer bent binnengekomen. Je kunt direct naar de momenten klikken die je hebt gemist, waardoor je snel weer op de hoogte bent zonder de hele opname te hoeven beluisteren. Met Teams Premium heb je de controle over je vergadering en kun je sneller deelnemen aan belangrijke discussies.

       Bron: Microsoft

       4. Breek taalbarrières en vergader wereldwijd

       AI biedt ook ondersteuning bij uitdagingen van samenwerking. Namelijk met het werken met mensen die verschillende talen spreken. Met live vertalingen voor ondertitels in Microsoft Teams Premium kun je real-time ondertitels in de gesproken taal zien. Ook biedt Teams Premium live vertalingen voor vergaderingen, waarbij AI-gestuurde real-time vertalingen van 40 gesproken talen beschikbaar zijn. Dit betekent dat deelnemers de ondertitels in hun eigen taal kunnen lezen, waardoor taalbarrières worden doorbroken en de communicatie vloeiender verloopt. Deze functionaliteit is vooral handig tijdens wereldwijde vergaderingen.

       Bron: Microsoft

       5. Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw samenwerking in Teams

       Met Teams Premium kun je jouw persoonlijke touch toevoegen aan je vergaderingen. Pas het uiterlijk aan door jouw bedrijfslogo, kleuren en achtergronden toe te voegen, waardoor een professionele en herkenbare ervaring ontstaat voor jouw klanten en partners. Daarnaast kun je met aangepaste vergadertemplates het planningsproces vereenvoudigen en ervoor zorgen dat vergaderingen voldoen aan de beleidsregels van jouw bedrijf.

       Bron: Microsoft

       6. Verbeter je vergaderingen met aangepaste vergadertemplates in Teams Premium

       Verbeter je vergaderingen met aangepaste vergadertemplates in Teams Premium. Je kunt van te voren instellingen toepassen voor verschillende soorten vergaderingen, zoals klantgesprekken, brainstormsessies of ondersteuningsgesprekken. Hoe doe je dit? In de Teams-agenda kun je eenvoudig een nieuwe vergadering plannen door te klikken op “+ Nieuwe vergadering” en het gewenste vergadertemplate te selecteren. Dit maakt het van vergaderingen moeiteloos en efficiënt.

       Bron: Microsoft

       7. Verhoog de beveiliging van vertrouwelijke bedrijfsinformatie

       Microsoft Teams Premium biedt de mogelijkheid om watermerken toe te voegen aan vergaderingen. Watermerken helpen bij het beschermen van de privacy van deelnemers door hun namen of andere persoonlijke informatie te verbergen. Deze functie is handig voor bedrijven en organisaties die gevoelige informatie bespreken tijdens Teams-vergaderingen. Je kunt ook opnamebeperkingen instellen en end-to-end encryptie (E2EE) gebruiken voor extra bescherming tijdens gevoelige vergaderingen.

       Bron: Microsoft

       8. Bied een verbeterde klantenservice met Teams Premium

       Met Teams Premium kunnen jouw klanten gemakkelijker deelnemen aan virtuele afspraken. Met een eenvoudige sms of e-mail kunnen ze direct meedoen, zonder extra apps te hoeven downloaden. Bijvoorbeeld, een klant ontvangt een bericht op haar telefoon dat de afspraakorganisator wat vertraging heeft. Ze kan meteen deelnemen aan de virtuele afspraak en genieten van een vlotte ervaring, inclusief een eigen ontvangstruimte en de mogelijkheid om vooraf te chatten.

       Bron: Microsoft

       9. Maak je afspraakbeheer makkelijk met de Virtual Appointments-app in Teams Premium.

       Met de Virtual Appointments-app in Teams Premium kun je moeiteloos virtuele afspraken plannen en beheren, of ze nu van tevoren zijn ingepland of direct worden aangevraagd. Deze app biedt verschillende handige functies, waaronder wachtrijbeheer en gedetailleerde analyses, waarmee je niet alleen tijd bespaart, maar ook betere resultaten kunt behalen. Door direct toegang te hebben tot afspraakanalyse, wachtrijen en planningen, wordt het beheerproces vereenvoudigd en kun je sneller werken.

       Bron: Microsoft

       10. Teams voor Webinars

       Met Teams Premium kun je je webinars naar een hoger niveau tillen door gebruik te maken van handige functies zoals registratie, aangepaste ervaringen en professionele presentatieopties. Als presentator kun je moeiteloos voorbereiden in de virtuele green room, terwijl deelnemers interactie hebben via chat en Q&A. Je hebt volledige controle over wat deelnemers zien, en je kunt externe mediafeeds integreren voor een boeiende ervaring. Daarnaast kun je geautomatiseerde herinneringse-mails sturen om de opkomst te stimuleren en de betrokkenheid van deelnemers te vergroten. Hieronder staan vier voorbeelden van mogelijkheden die je hebt binnen Microsoft Teams Premium voor webinars.

       A. Maak verbinding en bereid je voor met de host en andere presentatoren in de virtuele groene kamer en betrek de deelnemers via chat en vragen en antwoorden.

       Bron: Microsoft

       B. Beheer de deelnemerservaring, zodat ze alleen gedeelde inhoud en deelnemers op het scherm zien.

       Bron: Microsoft

       C. Stream verschillende mediavormen rechtstreeks in de presentatie met RTMP-in.

       Bron: Microsoft

       D. Stuur geautomatiseerde herinneringse-mails naar bevestigde deelnemers vóór de evenementen.

       Bron: Microsoft

       Verhoog je vergaderproductiviteit met Klout en Microsoft Teams Premium!

       Met Teams Premium ontvang je automatische samenvattingen, live vertalingen en aangepaste branding om jouw Teams-ervaring te verbeteren. Bespaar kostbare tijd met Intelligente Recaps en maak gebruik van professionele vergadertemplates. Daarnaast kun je jouw bedrijfsinformatie beveiligen met diverse beveiligingsopties en makkelijk afspraken beheren met de Virtual Appointments-app.

       Je kunt gebruikmaken van Microsoft Teams Premium voor €7,00 per persoon per maand. Houd er rekening mee dat een Office 365-account vereist is om Teams Premium aan te schaffen.

       Bij Klout helpen we je graag bij het implementeren van Microsoft 365 in jouw omgeving of bij het implementeren van Microsoft Teams Premium. Laat vrijblijvend hieronder een chatbericht achter of neem vandaag nog contact op met Klout om de implementatie te bespreken. Ontdek hoe we samen de maximale waarde uit jouw Teams ervaring kunnen halen!

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: