✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Een soepele integratie van kunstmatige-intelligentie (AI)

       In deze blog bespreken we hoe kunstmatige intelligentie (AI) een kracht kan zijn voor jouw bedrijf en bieden we je handvaten hoe je de eerste stappen kunt zetten om AI in jouw bedrijf te integreren. Met de juiste inzet van AI in jouw organisatie verbeter je namelijk niet alleen je processen, maar krijg je ook een voorsprong op de concurrentie. Laten we beginnen bij de basis.

       Wat is AI precies?

       De term AI, ook wel Kunstmatige Intelligentie genoemd, verwijst naar technologieën die computers in staat stellen taken uit te voeren die normaal menselijke intelligentie vereisen. Dit omvat bijvoorbeeld automatisch leren, het trekken van logische conclusies, het oplossen van problemen, het begrijpen van menselijke taal en het interpreteren van informatie. Met AI kun je binnen jouw bedrijf processen automatiseren, inzichten verschaffen op basis van gegevens en efficiëntie verhogen door repetitieve taken te verminderen. Ook kan AI je helpen geïnformeerde beslissingen te nemen en bij het optimaliseren van je activiteiten. Veel mensen gebruiken AI ook als “denktank”. Om inzichten of een denkrichting te krijgen voor een bepaalde oplossing bijvoorbeeld.

       In de kern klinkt AI aantrekkelijk, maar hoe integreer je het optimaal in jouw bedrijfsprocessen? Eerst geven we je enkele voorbeelden van AI-toepassingen:

       1. ChatGPT: ChatGPT heeft bijgedragen aan de snelle bekendheid van AI. Het betreft een geavanceerde AI-chatbot ontwikkeld door OpenAI, die uitblinkt in natuurlijke taalverwerking. Deze chatbot kan op een menselijke manier communiceren, vragen beantwoorden en zelfs creatieve taken zoals het schrijven van verhalen en het componeren van muziek uitvoeren.
       2. Microsoft Co-Pilot: Microsoft Co-Pilot is een AI-assistent die geïntegreerd is in Microsoft 365-apps die je elke dag gebruikt zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams. Het helpt je bij dagelijkse taken, zoals het opzetten van presentaties, organiseren van e-mails en beheren van je agenda, maar het kan ook ontwikkelaars helpen efficiënter code te schrijven. Meer over Microsoft Co-Pilot vind je hier.

       Nu we een duidelijk beeld hebben van wat AI is, kunnen we ons richten op hoe we het effectief kunnen toepassen binnen je bedrijf.

       Recht op je doel af

       Een belangrijke vraag als je aan de slag wilt gaan met AI is “Wat wil ik bereiken?”. Misschien wil je dat je klantenservice beter en sneller reageert, of wil je dat de dagelijkse taken in je bedrijf soepeler lopen. Door precies te weten wat je wilt verbeteren, kun je AI beter inzetten. Denk dus niet vanuit de techniek maar vanuit wat je wilt bereiken.

       Een goede volgende stap is het in kaart brengen van de processen binnen je bedrijf. Waar zitten de knelpunten? Welke processen kunnen efficiënter? Als je dit goed uitzoekt, kun je AI precies dáár inzetten waar het meeste verschil gemaakt kan worden.

       Betrek je team

       Het is belangrijk dat iedereen in je team betrokken is bij je plan om AI-toepassingen te integreren in je bedrijf. Presenteer het plan, praat met je collega’s over wat je met AI wilt en werk samen om AI op de beste manier toe te passen. Zo zorg je ervoor dat iedereen aan boord is en hetzelfde doel voor ogen heeft. Als iedereen mee is, zul je merken dat het een stuk eenvoudiger is om AI succesvol in je bedrijf te gebruiken en daarbij écht iets te bereiken.

       Heb je een leidinggevend functie? Dan is het belangrijk een open sfeer in het bedrijf creëren waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën of zorgen met betrekking tot AI te delen. Dit helpt om iedereen op dezelfde lijn te krijgen en zorgt ervoor dat de AI-plannen echt passen bij wat het bedrijf nodig heeft en wil bereiken. Door goed dit goed te begeleiden en iedereen te betrekken, kan AI een succes worden in je bedrijf.

       Omgaan met AI

       Gebruik AI op een verantwoorde manier. Dit betekent dat je de regels en wetten moet volgen, vooral als het gaat om privacy. In Europa hebben we bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die ervoor zorgt dat we zorgvuldig met persoonlijke gegevens omgaan.

       Een ander belangrijk punt is ervoor zorgen dat de beslissingen die AI maakt, eerlijk zijn en niemand benadelen. Je wilt immers niet dat AI onbedoeld vooroordelen heeft of oneerlijke beslissingen neemt. Binnen ChatGPT zijn er omtrent dit onderwerp al veel verbeteringen doorgevoerd.

       Het gebruik van AI roept ook ethische vragen op. De techniek is een groot onderdeel maar denk er ook over na wat goed en eerlijk is voor iedereen. Zorg ervoor dat je ethisch verantwoord handelt, zo kun je het beste uit AI halen en tegelijkertijd respectvol omgaan met de belangen van de personen.

       Vind de balans

       Onthoudt dat AI niet alles kan. AI kan goed toegepast worden binnen bedrijven, maar het is een hulpmiddel dat naast de mensen in het bedrijf werkt, het vervangt niet daadwerkelijk de mens zelf, het helpt ons om ons werk beter en sneller uit te voeren.

       Ook is het goed om flexibel te blijven. Technologie, en zeker AI, ontwikkeld snel. Wat vandaag nieuw is, kan morgen verouderd zijn. Wees klaar om je plannen aan te passen als er ontwikkelingen zijn op technologisch gebied. Door open te staan voor verandering en AI te gebruiken als een hulpmiddel, kan je bedrijf profiteren van alles wat AI te bieden heeft, zonder te vergeten hoe belangrijk de mensen zijn in dit gehele proces.

       AI en jouw bedrijf

       AI-integratie vereist een goede planning, leiderschap, en een goed doordacht plan. Zorg ervoor dat je team betrokken is en dat je een cultuur van openheid en aanpassing creëert. Houd rekening met ethische overwegingen en blijf realistisch in je verwachtingen.

       Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over AI? Op deze pagina vertellen we meer over hoe je AI kunt inzetten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

       Zoek je een partij die jou kan helpen met uitdagingen op het gebied van AI? Bij Klout zijn we experts in het bieden van IT-oplossingen. We richten ons op flexibiliteit en bieden een breed scala aan diensten, van beveiliging tot innovatieve oplossingen met kunstmatige intelligentie. We helpen bedrijven met hun digitale transformatie. Door onze diensten en producten te gebruiken, zoals het Microsoft 365 platform, kunnen bedrijven hun IT-infrastructuur effectief vormgeven en hun positie in de markt versterken. Bij Klout staan we voor een moderne, efficiënte en veilige IT-omgeving, wat essentieel is om competitief te blijven in de markt.

       💬 Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan nu contact op via de chat hieronder! Wij staan klaar om je te ondersteunen in jouw reis naar Artificiële intelligentie.

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: