✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Flexibele werkplekken: de technologie uitgelicht

       De overgang naar flexibele werkplekken helpt ons om zowel thuis als op kantoor te werken. Deze verandering kwam door de pandemie in een stroomversnelling, los daarvan is het ook een manier om met de tijd mee te gaan en werknemers meer vrijheid te geven. Het mooie is dat we beter kunnen balanceren tussen werk en ons privéleven. Maar er zijn ook uitdagingen, in deze blog duiken we hier dieper op in vanuit technologisch oogpunt.

       Stel je voor, je hebt net koffie gezet en je bent klaar om te starten met werken, maar je internet doet het niet. Of je pc heeft moeite met de nieuwe software van je bedrijf.

       In deze blog willen we je helpen met deze uitdagingen. Of je nu een leidinggevende bent die een goede thuiswerkplek voor je team wilt creëren, of een werknemer die thuis efficiënter wil werken, we hebben tips voor je. We gaan het hebben over de technische problemen en oplossingen om flexibel werken makkelijker te maken. We kijken ook hoe Klout je kan helpen om deze overgang makkelijker te maken.

       Ben je klaar om meer te leren over deze nieuwe manier van werken en hoe technologie ons kan helpen? Lees dan verder, er is veel te ontdekken!

       Basisbehoeften voor een moderne werkplek

       Het vooruitzicht van flexibel werken heeft voor velen een grote aantrekkingskracht. Het comfort van je eigen huis, met je favoriete koffie bij de hand, terwijl je jouw werkzaamheden verricht. Maar voordat deze visie werkelijkheid wordt, moeten we enkele praktische aspecten onder de loep nemen. Flexibel werken gaat namelijk niet alleen om comfort en vrijheid, maar ook om het creëren van een omgeving die productiviteit en efficiëntie stimuleert.

       We beginnen bij de basis. Een goede stoel en een degelijk bureau zijn geen overbodige luxe, maar een noodzaak. Ze vormen het fundament van een moderne werkplek. Daarnaast is een betrouwbare computer en een stabiele internetverbinding cruciaal. Zonder deze basiselementen kan de droom van flexibel werken al snel omslaan in een nachtmerrie.

       Het gaat ook om meer dan alleen fysieke voorzieningen. Een goede balans tussen werk en privé is essentieel. Het is belangrijk om een werkschema te hebben dat aansluit bij je persoonlijke leven, terwijl het ook zorgt voor voldoende productieve uren. Flexibel werken biedt de vrijheid om je eigen schema te bepalen, maar vereist ook discipline om te zorgen dat het werk gedaan wordt.

       Nu denk je misschien, “Ik heb een comfortabele stoel en een snelle internetverbinding, dus ik ben klaar om te beginnen, toch?” Wel, dat is een goed begin, maar er is meer nodig om een optimale moderne werkplek te creëren. Zoals het gezegde gaat: “Een goed begin is het halve werk.” Maar vergeet de andere helft niet – het aangaan van technische uitdagingen, het hebben van de juiste tools en het creëren van een omgeving die je helpt om te focussen en efficiënt te werken.

       Technische hobbels op de weg

       Flexibel werken klinkt aantrekkelijk, maar zoals bij een muziekstuk kunnen er valse noten zijn. Hier zijn het technische problemen die het ritme kunnen verstoren. Een slechte internetverbinding kan je uit een online vergadering gooien of het kan je computer laten vastlopen tijdens een presentatie. Deze technische problemen kunnen de opzet van flexibel werken verminderen.

       Het gaat niet alleen om persoonlijke frustraties. Technische problemen kunnen de samenwerking en communicatie binnen teams lastiger maken. Je kunt niet zomaar even een collega iets vragen. We moeten vertrouwen op technologie om contact te houden. Ook zijn er beveiligingsrisico’s bij thuiswerken. Risico’s zoals datalekken en cyberaanvallen. Het veilig houden van bedrijfsgegevens is een taak van zowel werkgevers als werknemers.

       Maar er is goed nieuws! Met planning en de juiste tools kunnen we deze technische problemen aanpakken. Er zijn oplossingen die de overgang naar flexibel werken makkelijker kunnen maken en de werkplek kunnen verbeteren. Hieronder geven we je enkele van deze oplossingen en tips om je door de technische kant van flexibel werken te helpen.

       Slimme oplossingen voor soepel flexibel werken

       We hebben het gehad over de uitdagingen die flexibel werken met zich meebrengt. Nu gaan we over op oplossingen om deze nieuwe manier van werken makkelijker te maken. Hier volgen praktische tips om je moderne werkplek op te zetten en technische problemen te overwinnen.

       Betrouwbare technologie

       Zorg voor een goede hardware, software en andere mogelijke applicaties. Een stabiele en snelle internetverbinding is een must. Gebruik een beveiligde internet omgeving als je op plekken buiten huis en kantoor werkt. Een virtual Private Network (VPN) kan bijvoorbeeld helpen om gegevens veilig te houden, zeker als je met gevoelige bedrijfsinformatie werkt.

       Beter communiceren

       Maak gebruik van oplossingen zoals Microsoft Teams voor online vergaderingen en samenwerking. Het is belangrijk om deze tools goed te gebruiken zodat je maximaal profijt haalt uit de mogelijkheden. Wist je trouwens dat je in Microsoft Teams urgente berichten kunt sturen, je taken kunt aanmaken, groepschats kunt maken met collega’s en personen kunt categoriseren door middel van Tags? Lees ook vooral de blogs op klout.nl voor interessante tips en tricks omtrent Microsoft Teams.

       Contact houden met collega’s

       Regelmatige check-ins en virtuele koffiepauzes houden de teamspirit erin, ook al werkt iedereen op afstand.

       Transformeer met Klout

       Het creëren van een moderne werkplek is een spannende onderneming die de manier waarop je werkt en communiceert kan transformeren. Klout biedt een scala aan oplossingen die deze overgang vergemakkelijken.

       De oplossing voor een moderne werkplek van Klout is gebouwd rond de gedachte van veilig en efficiënt (samen)werken. Het omvat een reeks van Microsoft 365 oplossingen zoals Teams, SharePoint en OneDrive die je helpen de kracht van intranet te ervaren en de communicatie en samenwerking tussen teams te verbeteren. Met SharePoint bouw je bijvoorbeeld een Intranet pagina voor je organisatie, Microsoft Teams biedt een centrale plek voor samenwerking waar teamleden kunnen chatten, vergaderen, bellen en documenten kunnen delen. Voor de momenten dat je onderweg bent of vanuit verschillende locaties werkt, zorgen de mobiele apps en OneDrive ervoor dat je altijd toegang hebt tot je belangrijke bestanden. Dit is cruciaal voor het behoud van de workflow en het zorgen voor een naadloze communicatie, ongeacht waar je bent.

       Bovendien kan Klout je helpen met het op maat maken van je werkplek door middel van ontwikkeling & datakoppelingen, waardoor je aangepaste applicaties, API-koppelingen en rapportages kunt creëren die aan je specifieke behoeften voldoen. Het maakt niet uit of je behoefte hebt aan maatwerkapplicaties of aan een naadloze integratie van je huidige systemen, Klout heeft de expertise om je te helpen.

       Het beheer van je moderne werkplek wordt ook eenvoudiger gemaakt met de service en beheeroplossingen van Klout. Ondersteuning op maat en zorgeloos beheer van je werkplek zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – je werk. Met deze oplossingen biedt Klout de tools en de ondersteuning die je nodig hebt om een moderne, flexibele werkplek te creëren die is afgestemd op de behoeften van vandaag. En dit alles terwijl je profiteert van de nieuwste technologieën en innovaties die de moderne werkplek te bieden heeft.

       Met Klout naar de moderne werkplek

       Klaar om nu de stap te zetten naar vloeiende communicatie met de moderne werkplek? Ontdek de IT-oplossingen die Klout biedt, waaronder een breed scala aan oplossingen en producten die specifiek zijn ontworpen dit te ondersteunen. Met communicatieoplossingen als Microsoft Teams en Outlook, Microsoft Planner voor projectbeheer, SharePoint voor samenwerking en het opstellen van een Intranet voor je bedrijf, en de Microsoft 365 Defender oplossingen voor het tegengaan van bedreigingen en filtering, is het eenvoudiger dan ooit om een werkomgeving te creëren die samenwerking eenvoudig maakt en een hoge beveiligingsstandaard hanteert.

       Bovendien maken integraties met het Azure-platform het mogelijk om applicaties samen te laten werken, waardoor je organisatie kostbare tijd en moeite bespaart op repeterende taken zoals bijvoorbeeld het aanmelden maar ook op acties binnen applicaties.

       Ontdek de mogelijkheden van de moderne werkplek met Klout en zet vandaag nog de stap naar een flexibele en veilige werkomgeving. Neem nu contact op met Klout en transformeer de manier waarop je werkt.

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: