✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Belplannen

   1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
   2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
   3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
   4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

   Naamherkenning

   1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
   2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
   3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
   4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

   Wachtrij

   1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
   2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
   3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
   4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

   Filters

   Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

   1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
   2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
   3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
   4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

   Voicemail naar e-mail

   Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

   1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
   2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
   3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
   4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

   Koppeling met Microsoft Exchange

   Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

   1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
   2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
   3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
   4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

   Telefonisch vergaderen

   Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

   1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
   2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
   3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

   Online beheeromgeving

   Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

   Wachtmuziek

   Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

   Statistieken

   Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

   Systeemkoppelingen en integraties

   Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

   Openingstijden

   Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

   Belgroepen

   Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

   Gespreksopname

   Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

   1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
   2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
   3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
   4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

   Keuzemenu’s

   Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

   1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
   2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
   3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
   4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

   Bel vast en mobiel

   Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

   Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

   Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

   Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

   Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

   ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

   Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

     ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

     Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

      Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

       Innovatie als standaard

       Het is weer een nieuwe werkdag. Je start weer op en alles loopt op rolletjes. Je computersystemen antwoorden sneller dan je ‘koffie’ kunt zeggen, je data is veilig achter slot en grendel, en je klanten ervaren jouw service als een warm digitaal bad. Voor veel bedrijven lijkt dit een verre droom, maar het kan jouw nieuwe normaal zijn. In deze blog nemen we je mee in de wereld van IT-oplossingen die speciaal ontworpen zijn om jouw bedrijf niet alleen draaiende te houden, maar ook om te laten bloeien. Of je nu een beginnende zelfstandige bent of de trotse eigenaar van een snelgroeiend bedrijf, deze tips zullen je helpen om technologie voor je te laten werken. We zijn in de wolken met deze blog, want we gaan het hebben over wat de Cloud nu precies is, en hoe het als een krachtige motor voor groei kan dienen voor bedrijven.

       Veilig en slim ondernemen

       Klaar voor een revolutie in je bedrijfsvoering? Goede IT-oplossingen kunnen je onderneming naar een hoger niveau tillen. Denk aan software die je administratie vereenvoudigt of Cloud services die samenwerken zo makkelijk maken als appen met je vrienden. Een klantbeheersysteem kan bijvoorbeeld bijhouden wat klanten nodig hebben, waardoor je geen verkoopkansen meer mist door een vergeten follow-up. Ook is het cruciaal om in veiligheid te investeren; bescherm je gegevens als een fort met sterke wachtwoorden, twee-staps-verificatie en een goed getraind team in cybersecurity. Zo houd je potentiële cyberaanvallen buiten de deur en je data veilig binnen.

       Innoveren voor toekomstig succes

       Vooruitstrevend denken en handelen is de sleutel tot succes in elke branche. In een tijd waarin technologie snel vordert, kunnen bedrijven excelleren door innovatie in hun bedrijfsmodel te integreren. Dit betekent niet alleen het implementeren van nieuwe tools en systemen, maar ook het omarmen van een cultuur die verandering verwelkomt en aanmoedigt. Het is de kunst om vooruit te blikken, kansen te herkennen en deze met beide handen aan te grijpen. Zoals een schip dat de zeilen hijst om de wind optimaal te benutten, moet een onderneming de trends en stromingen in de markt gebruiken om vooruit te komen. Door te investeren in training en ontwikkeling van personeel, wordt de basis gelegd voor een veerkrachtige organisatie die klaar is voor de toekomst. Met een open houding en een proactieve aanpak kunnen zelfs de meest uitdagende obstakels overwonnen worden. Dit creëert een bedrijfscultuur die niet alleen gericht is op het behalen van successen op korte termijn, maar ook duurzaam succes voor de lange termijn waarborgt.

       Innoveren voor duurzame groei

       Innovatie is superbelangrijk voor de groei van je bedrijf. Het gaat erom dat je je aanpast aan wat de markt en je klanten nodig hebben. Je moet altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en openstaan voor frisse ideeën. Deze ideeën kun je dan omzetten in producten of diensten die echt waardevol zijn. Dit maakt je bedrijf sterk en flexibel.

       Het is ook belangrijk dat je team actief meedoet. Ze moeten durven om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe dingen te proberen. Het gaat erom dat je niet altijd doet wat je altijd deed, maar dat je durft uit te dagen en anders te denken. Dat is hoe je echt vernieuwend bent.

       Voor blijvende groei van je bedrijf heb je een plan nodig dat ver in de toekomst kijkt. Je bedrijf moet flexibel zijn en slimme keuzes kunnen maken. Als je bedrijf goed is in het zien van wat er in de toekomst gaat gebeuren en daarop actie kan ondernemen, dan leg je de basis voor steeds beter worden en succes. Dit zorgt voor een werkomgeving waar iedereen in je team zich betrokken voelt. Problemen worden dan niet gezien als iets lastigs, maar als kansen om te groeien en beter te worden.

       Toekomstgerichte bedrijfsgroei

       Investeringen in je mensen, oftewel in menselijk kapitaal, zijn echt belangrijk om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Als je team creatief kan denken en kritisch is, dan komen daar vaak innovatieve ideeën uit. Het is ook slim om je team trainingen te geven die ze leren wat ze in de toekomst nodig hebben. Daarnaast helpen investeringen in technologie om je werkprocessen beter te maken en zorgen ze ervoor dat iedereen beter samenwerkt. Dit is nodig om mee te kunnen bewegen met veranderingen in de markt.

       Het is belangrijk dat groei en innovatie in balans zijn met duurzaamheid. Je bedrijf moet economisch vooruitgaan, maar ook rekening houden met maatschappelijke verantwoordelijkheid en het milieu. Zo zorg je voor een stabiele en integrale groei van je bedrijf.

       Versterking van innovatie met IT-oplossingen van Klout

       Om het kort te zeggen: Het investeren in je team is essentieel voor de groei van je bedrijf. Ook is het belangrijk om te blijven vernieuwen en duurzaam te ontwikkelen. Technologie speelt hierbij een cruciale rol.

       Bij Klout zijn we experts in het bieden van kant-en-klare IT-oplossingen. We richten ons op flexibiliteit en bieden een breed scala aan diensten, van beveiliging tot innovatieve oplossingen met kunstmatige intelligentie. We helpen bedrijven met hun digitale transformatie. Door onze diensten en producten te gebruiken, zoals het Microsoft 365 platform, kunnen bedrijven hun IT-infrastructuur effectief vormgeven en hun positie in de markt versterken. Bij Klout staan we voor een moderne, efficiënte en veilige IT-omgeving, wat essentieel is om competitief te blijven in de markt.

       💬 Heb je vragen of wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan nu contact op via de chat hieronder! Wij staan klaar om je te ondersteunen in jouw reis naar innovatie.

       Vond je dit interessant? Deel dit artikel: