✅ Vrijblijvend contact over AI-oplossingen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van een AI-oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    🤖 Ontdek wat Kloudo voor jou kan betekenen

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van een AI-chatbot! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      Belplannen

      1. Gestructureerde gespreksstroom: Creëer een naadloze gespreksroute binnen je organisatie, waarbij elke oproep automatisch wordt geleid naar de meest geschikte persoon of afdeling, dankzij slim opgezette belplannen.
      2. Prioriteit waar het nodig is: Met belplannen kun je prioriteiten instellen voor bepaalde gesprekken, zodat belangrijke oproepen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en sneller worden behandeld.
      3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Pas je belplan aan de behoeften van je bedrijf, met de mogelijkheid om verschillende routes en voorwaarden in te stellen voor verschillende soorten oproepen, voor een op maat gemaakte communicatie-ervaring.
      4. Optimale klanttevredenheid: Zorg voor een hogere klanttevredenheid door middel van een goed doordacht belplan dat de wachttijden minimaliseert en klanten snel verbindt met de juiste persoon, voor een vlotte en professionele service.

      Naamherkenning

      1. Personaliseer elk gesprek: Dankzij naamherkenning kun je elk gesprek starten op een persoonlijke en warme toon, omdat je al weet wie er aan de andere kant van de lijn is.
      2. Professionele klantinteractie: Maak indruk met je professionaliteit door klanten bij hun naam te noemen, hetgeen een lange weg gaat in het opbouwen van vertrouwen en een positieve relatie.
      3. Efficiënte gespreksvoorbereiding: Naamherkenning stelt je in staat om je snel voor te bereiden op een gesprek, door je meteen te voorzien van de relevante context en informatie over de beller.
      4. Optimale klantenservice: Verbeter de kwaliteit van je klantenservice door gesprekken te personaliseren en een dieper niveau van begrip en connectie met je klanten te creëren.

      Wachtrij

      1. Altijd beantwoord, nooit gemist: Zelfs tijdens piekmomenten zorgt de wachtrij ervoor dat elke beller een professionele begroeting en wachtmuziek hoort, terwijl ze wachten op een beschikbare medewerker.
      2. Flexibiliteit in wachttijd: Bepaal zelf hoe lang een beller maximaal in de wacht staat en kies voor een vlotte doorschakeling naar de volgende stap in je belplan wanneer nodig, zodat je klantenservice altijd op punt staat.
      3. Inzicht met statistieken: Maak gebruik van geavanceerde wachtrijstatistieken om te begrijpen wanneer je het drukst bent en hoe je je service nog beter kunt maken door inzicht in gemiddelde wachttijden.
      4. Optimaliseer jouw klantenservice: Gebruik de waardevolle data uit de wachtrijstatistieken om je belroutes en wachtrij-instellingen te finetunen, zodat je klanten altijd de beste ervaring krijgen.

      Filters

      Filters kun je instellen om bepaalde oproepen te blokkeren of door te schakelen, zo hou je de controle over de inkomende communicatie.

      1. Makkelijk sorteren van gesprekken: Zet regels op zodat je makkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gesprekken - bijvoorbeeld tussen een collega of een klant - en laat ze meteen naar de juiste persoon gaan!
      2. Altijd bereikbaar voor belangrijke klanten: Zorg ervoor dat je belangrijke klanten ook buiten werktijd iemand kunnen bereiken, door hun oproepen gelijk door te schakelen naar een hulpvaardige medewerker.
      3. Zeg vaarwel tegen ongewenste oproepen: Houd ongewenste of anonieme bellers buiten de deur door hun oproepen gelijk naar de voicemail te sturen. Zo hou je je lijn vrij voor belangrijke gesprekken!
      4. Slim doorverbinden op basis van regio of mobiel: Stel de app zo in dat gesprekken uit bepaalde regio's of van mobiele nummers gelijk naar de juiste plek gaan. Zo vindt iedereen snel wat hij zoekt, zonder gedoe!

      Voicemail naar e-mail

      Ontvang een email melding wanneer je een gesprek hebt gemist. 

      1. Mis nooit meer een belangrijk gesprek: Zelfs als je te druk bent of je zaak gesloten is, zorgt de voicemailbox ervoor dat je altijd bereikbaar blijft. Laat bellers een bericht achterlaten, zodat je op een later moment terug kunt bellen.
      2. Directe notificaties in je mailbox: Krijg een handige e-mailmelding met een mp3-bestand zodra je een gesprek hebt gemist. Zo kun je gemakkelijk en op je eigen tijd de voicemailberichten beluisteren, rechtstreeks vanuit je e-mail.
      3. Persoonlijke voicemail instellen: Elke gebruiker kan een persoonlijke voicemailbox instellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om contact te onderhouden en gemiste gesprekken effectief te beheren.
      4. Flexibele voicemail opties: Creëer meerdere voicemailboxen en stuur berichten naar één of meerdere e-mailadressen, zodat je altijd op de hoogte blijft van gemiste oproepen en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.

      Koppeling met Microsoft Exchange

      Doormiddel van de Microsoft Teams oplossing werken Microsoft Outlook en Teams naadloos samen.  

      1. Naadloze samenwerking: Verbind je Microsoft Outlook en Teams moeiteloos, zodat je alle belangrijke informatie op één plek hebt en de samenwerking binnen je team soepeler verloopt.
      2. Efficiënter werken: Door Microsoft Exchange te koppelen, kun je jouw werkprocessen stroomlijnen en tijd besparen, waardoor je productiever kunt zijn op je werk.
      3. Centrale communicatiehub: Maak van je Microsoft Teams een centrale hub waar e-mails, chats en documenten samenkomen, voor een gestroomlijnde communicatie en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.
      4. Optimaliseer je werkruimte: Met de koppeling tussen Microsoft Exchange en Teams creëer je een geïntegreerde werkruimte die je helpt om georganiseerd te blijven en je focus te houden op wat echt belangrijk is.

      Telefonisch vergaderen

      Met de Microsoft Teams oplossing is het eenvoudig om Teams gebruikers en overige gebruikers toe te voegen aan de meeting. 

      1. Moeiteloos vergaderingen Beleggen: Met een paar klikken nodig je zowel Teams-gebruikers als anderen uit voor vergaderingen, waardoor het opzetten van een meeting een fluitje van een cent is.
      2. Voor Iedereen toegankelijk: Iedereen is welkom! Of je nu een Teams-gebruiker bent of niet, je kunt gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen en samenwerken met je team of klanten.
      3. Samenwerken zonder grenzen: Breid je teamuitwisselingen uit door moeiteloos externe gebruikers toe te voegen aan je Teams-meetings, voor een meer inclusieve en samenwerkende ervaring.

      Online beheeromgeving

      Geef de beheerder van jouw bedrijf toegang tot de beheeromgeving, wil je het beheer liever volledig door Klout laten doen? Geen probleem, we staan voor je klaar. 

      Wachtmuziek

      Geeft bellers de mogelijkheid om tijdens het wachten een zelfgekozen muziekje te laten horen. 

      Statistieken

      Vraag rapportages op van binnenkomende of uitgaande gesprekken. Krijg inzicht in gespreksduur, verhouding inkomende en uitgaande gesprekken, etc. 

      Systeemkoppelingen en integraties

      Koppel je moderne telefonieoplossing met bijvoorbeeld het softwarepakket van je bedrijf zodat je vanuit dit software pakket kunt bellen of het klantdossier voor je hebt bij een binnenkomend gesprek.

      Openingstijden

      Definieer openingstijden, wanneer er buiten deze tijden om gebeld wordt krijgt de beller een boodschap te horen. 

      Belgroepen

      Creëer belgroepen zodat de telefoon bijvoorbeeld bij meerdere collega’s overgaat, ideaal voor een ondersteuningsafdeling. 

      Gespreksopname

      Het opnemen van gesprekken om deze later te kunnen terugluisteren, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden. 

      1. Zekerheid bij elk gesprek: Neem met gemak belangrijke gesprekken op voor latere referentie. Zo kun je altijd terugvallen op gedane uitspraken en afspraken, en houd je de lijnen helder en betrouwbaar.
      2. Een krachtige tool voor training en klanttevredenheid: Gebruik opgenomen gesprekken als een effectief hulpmiddel voor teamtraining en als een manier om de tevredenheid van je klanten te verifiëren, zodat je continu kunt werken aan verbetering en groei.
      3. Voldoen aan wettelijke verplichtingen: Voldoe moeiteloos aan wettelijke verplichtingen, zoals AVG, door belangrijke gesprekken op te nemen en op te slaan voor de vereiste periode.
      4. Gemak en efficiëntie met bulk download: Bespaar tijd met de bulk download optie, waarmee je alle opgenomen gesprekken van een dag, week of maand in één keer kunt downloaden, zodat je altijd georganiseerd en up-to-date bent met je administratie.

      Keuzemenu’s

      Een menu structuur aanmaken om je klanten beter van dienst te kunnen zijn.

      1. Professionele eerste indruk: Geef bellers meteen een professionele ontvangst door ze te verwelkomen met een keuzemenu, zodat ze weten dat ze bij een goed georganiseerd bedrijf terecht zijn gekomen.
      2. Snellere service met gerichte keuzes: Begeleid bellers direct naar de juiste afdeling of medewerker, waardoor de gesprekstijd verkort wordt en de klantervaring verbetert. Minder doorverbindtijd betekent een snellere service.
      3. Flexibele keuzemenu-opties: Creëer een keuzemenu dat bij jouw bedrijfsstructuur past, met de optie om verschillende submenu's en meerdere meldteksten toe te voegen voor een gestroomlijnde en informatieve bellerervaring.
      4. Beheer op maat: Houd de controle over je telefoonsysteem door zelf te bepalen wanneer bellers naar het keuzemenu worden geleid, zodat je zeker weet dat ze altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, op de manier die het beste werkt voor jouw bedrijf.

      Bel vast en mobiel

      Je kan gesprekken voeren via zowel vaste telefoonlijnen als mobiele netwerken, waardoor een naadloze communicatie-ervaring ontstaat, ongeacht waar je bent.

      Altijd en overal bereikbaar: Blijf altijd in contact, of je nu via een vaste lijn of mobiel wilt bellen. Zo ben je altijd gemakkelijk bereikbaar voor zowel je collega's als je klanten, waar je ook bent.

      Naadloze integratie: Koppel je mobiele telefoon aan de bedrijfstelefoonoplossing, zodat je van alle gemakken voorzien bent voor een soepele communicatie, alles onder één dak.

      Besparen op kosten: Voorkom extra doorschakelkosten van de telefooncentrale naar je mobiele telefoon. Houd alles bij één provider en geniet van de financiële voordelen en het gemak van één factuur.

      Flexibel en anoniem bellen: Geniet van de vrijheid om te kiezen hoe je belt: met een zakelijk nummer, je mobiele nummer of zelfs anoniem, en dat allemaal vanaf elke mobiele telefoon. Zo heb je altijd controle over je communicatie, waar en wanneer dan ook.

      ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

      Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van de migratie en implementatie oplossing van Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

        🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

        Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

          ✅ Vraag vrijblijvend een indicatie aan

          Leuk dat je geïnteresseerd bent in het afnemen van moderne werkplekken bij Klout! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

            🎉 Ontvang de whitepaper direct in je mailbox

            Leuk dat je geïnteresseerd bent! Vul hieronder je bedrijfsnaam en e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

              Cybersecurity in de digitale wereld: een samenvatting van de laatste zes weken

              Welkom bij de laatste blog van ons thema “Beveiliging in de Digitale Wereld”. Afgelopen 6 weken hebben we je begeleid bij het beschermen van jouw bedrijf tegen de risico’s in de digitale wereld. In deze laatste blog zullen we een samenvatting geven van de afgelopen weken en de belangrijkste lessen nog een keer opsommen.

              Dankzij de toenemende digitalisering brengen we meer tijd online door dan ooit tevoren, wat ons kwetsbaar maakt voor cyberaanvallen. De cybercriminelen zijn steeds beter geworden in het stelen van persoonlijke informatie, het infecteren van computers met malware, en het verstoren van systemen. In de afgelopen zes weken hebben we het onderwerp cybersecurity volledig onderzocht. In deze blog zullen we de belangrijkste vragen nog eenmaal behandelen en afsluiten met de lessen die we geleerd hebben.

              Wat is cybersecurity nu precies?

              In de eerste week van onze blogserie hebben we ons gericht op het beschrijven van cybersecurity en het benadrukken van het belang ervan. Cybersecurity is de bescherming van digitale systemen, netwerken en gegevens tegen cyberaanvallen. Deze aanvallen kunnen variëren in type, complexiteit en doel, maar hebben één ding gemeen: ze vormen een bedreiging voor onze digitale veiligheid en privacy. Phishing is zo een voorbeeld van een cyberdreiging die onder cybersecurity valt.

              Wat wordt bedoeld met phishing en hoe gevaarlijk is het?

              In de tweede week hebben we in de blogpost “Laat je niet vangen, beveilig je tegen phishing“, het gehad over phishing. Dit is een techniek die cybercriminelen gebruiken om gevoelige informatie, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en creditcardgegevens, te verkrijgen door zich voor te doen als een betrouwbare persoon of organisatie. Phishing is zeer gevaarlijk omdat het kan leiden tot identiteitsdiefstal en financieel verlies.

              Wat als je een phishing mail hebt geopend?

              Als je een phishing mail hebt geopend, is het belangrijk om niet te klikken op links, geen bijlagen te openen en geen persoonlijke of financiële informatie te verstrekken. Meld de phishing-poging bij je IT-beheerder en de eventueel betrokken collega’s. Het is verstandig om vervolgens je wachtwoorden te veranderen en een volledige systeemscan uit te voeren met antivirussoftware, volg hierin het advies van de IT-beheerder.

              Hoe kun je phishing herkennen?

              Phishing pogingen kunnen vaak worden herkend aan slechte grammatica en spelfouten, vreemde of onbekende afzenders, en ongefundeerde verzoeken tot het delen van persoonlijke of financiële informatie. Phishing mails bevatten vaak linkjes naar malafide websites die zijn ontworpen om eruit te zien als normale diensten.

              Naast het herkennen en omgaan met directe dreigingen als phishing, is het ook belangrijk om naar het grotere plaatje te kijken. Het beheren en beschermen van onze informatie op een meer systematische manier is net zo belangrijk. Dat brengt ons bij informatieclassificatie.

              Wat is informatieclassificatie?

              Het belang van informatieclassificatie hebben wij behandeld in de 4e blog. Hier bespraken we dat informatieclassificatie het proces is van het organiseren van informatie in categorieën op basis van de waarden en het risico voor de organisatie. Dit helpt bij het opzetten van passende beveiligingsmaatregelen en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Ondanks goede maatregelen zullen er altijd bedreigingen blijven die deze bescherming proberen te omzeilen of te schaden, een voorbeeld hiervan is malware.

              Wat houdt malware in?

              Malware, of kwaadaardige software, is een programma dat is ontworpen om schade aan te richten aan een computer, server of computernetwerk. Dit kan uiteenlopen van virussen en ransomware tot trojaanse paarden. Dit is software die binnen kunnen dringen in je systeem zonder dat je er erg in hebt. Dit hebben we besproken in de blogpost “Digitale parasieten: Alles wat je moet weten over Malware“.

              Wat is het verschil tussen een virus en malware?

              Een virus is een specifiek type malware dat zichzelf reproduceert door de code te wijzigen van de programma’s die het infecteert. Malware is een breder begrip dat alle soorten kwaadaardige software omvat, inclusief virussen.

              Hoe weet je of je malware hebt en hoe kom je ervan af?

              Als je computer ineens langzamer is, je ongewenste pop-ups ziet, je startpagina is veranderd zonder dat je dat zelf hebt gedaan, of je computer vaak vastloopt, dan kan het zijn dat je last hebt van malware. Om ervan af te komen, kun je een antivirusprogramma laten draaien en programma’s die je niet kent of niet meer nodig hebt verwijderen.

              Terwijl we ons richten op het bewaken van onze systemen tegen dreigingen zoals malware, mogen we de kansen die de technologische vooruitgang biedt niet vergeten, zoals het werken in de Cloud.

              Hoe kun je in de Cloud werken en waarom is het veilig?

              Werken in de Cloud houdt in dat je gegevens en applicaties op afstand via het internet opslaat en ophaalt, in plaats van lokaal op je eigen computer of netwerk. Het is veilig omdat Cloud serviceproviders sterke beveiligingsmaatregelen hebben, waaronder encryptie, firewalls, authenticatieprocessen en regelmatige back-ups. We hebben dit besproken in onze blogpost “Hoe veilig werk jij in de Cloud?“. Het is daarnaast ook belangrijk om altijd je eigen beveiligingsmaatregelen toe te passen, zoals sterke wachtwoorden en twee-factor authenticatie.

              Tussen deze technische aspecten van cybersecurity, zoals het werken in de Cloud, en het gedrag van ons dagelijks leven, bestaat een duidelijke verbinding. Het vermogen om veilig te werken hangt sterk af van onze alertheid, proactiviteit en kennis. Laten we daarom eens kijken naar de lessen die we hebben kunnen trekken uit de blogs van de afgelopen weken.

              Belangrijkste lessen uit de wereld van cybersecurity

              Na de blogs van de afgelopen weken zijn er drie lessen die iedereen zou moeten opnemen in hun online gedrag:

              1. Altijd alert zijn: Of het nu gaat om het herkennen van een phishing-poging, het opmerken van ongebruikelijke activiteit op je apparaat, of ervoor zorgen dat je software up-to-date is, constante alertheid is altijd van belang. 
              2. Proactief zijn en preventieve maatregelen nemen: Bijvoorbeeld het installeren van een betrouwbaar antivirusprogramma, het gebruiken van sterke, unieke wachtwoorden, of het (laten) maken van back-ups van je belangrijke data; preventie is altijd beter dan genezen.
              3. Investeren in kennis: Hoe meer je weet over de verschillende soorten cyberdreigingen en hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen, hoe veiliger je online te werk zal gaan. De beveiliging van je IT-omgeving is altijd zo sterk als de zwakste schakel in je organisatie. Daarom is cybersecurity een continu proces dat constante aandacht vereist.

              Klout speelt graag een belangrijke rol in het leren en creëren van meer bewustzijn op het gebied van cybersecurity. Daarom bieden wij voor jou en je collega’s een gratis en vrijblijvende leeromgeving aan om je de nodige kennis en vaardigheden te geven.

              🎓 Gratis leeromgeving!

              Heb jij ook gebrek aan controle over online veiligheid en wil je de bewustwording van cybersecurity risico’s binnen je bedrijf vergroten? De gratis leeromgeving van Klout biedt hier de oplossing voor. We begrijpen dat de beveiliging zo sterk is als de zwakste schakel, daarom bieden we gratis interactieve modules om jouw mensen te trainen op hun security awareness. Iedere collega krijgt toegang tot de omgeving via een eigen account waarin ze meer te weten komen over onderwerpen als phishing, social engineering, malware en meer.

              Vraag direct gratis toegang aan! 

                Vond je dit interessant? Deel dit artikel:
                Reinier van den Bosse
                Reinier van den Bosse
                Hey! 👋 Zullen we in gesprek gaan?